ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Από τον γάμο… στο Νοσοκομείο! – ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ SELFIE TO ΖΕΥΓΑΡΙ | dete

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Από τον γάμο… στο Νοσοκομείο! - ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ SELFIE TO ΖΕΥΓΑΡΙ

Δεν είναι ο πρώτος, δεν θα είναι ο τελευταίος, όμως την ημέρα του γάμου του θα την θυμάται μια ζωή! Όχι μόνο επειδή παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την αγαπημένη του Μαρία Καραγεωργοπούλου (είχε ανέβει και τα σκαλιά του Δημαρχείου πέρυσι), αλλά επειδή στη διάρκεια του γλεντιού… κατέληξε στο Νοσοκομείο!

Ο λόγος για τον Πατρινό Ανδρέα Παπαπαύλου (Τζόβολης), το «κορμί» του οποίου δεν άντεξε! Και πώς να αντέξει, αφού τα γλέντια για τον γάμο που έγινε το περασμένο Σάββατο είχαν ξεκινήσει… μία εβδομάδα νωρίτερα!

Με αποκορύφωμα το γλέντι που έγινε δύο ημέρες πριν την τελετή στο σπίτι του γαμπρού, όπου εκτός από τα «κοψίδια» και τα εκλεκτά εδέσματα, το ποτό ήταν τόσο πολύ που άδειαζαν τα μπουκάλια… εν ριπή οφθαλμού!

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (με χιλιάδες views) απεικονίζεται ο γαμπρός να κατεβάζει ένα μπουκάλι ουίσκι το οποίο του το ρίχνει στο στόμα κολλητός του… έχοντας ανέβει πάνω σε μία καρέκλα!

martzov3

Ε πόσο να αντέξει ο άνθρωπος! «Κύριος», παρέλαβε την αγαπημένη του στην εκκλησία, έγινε το μυστήριο, και το γλέντι ξεκίνησε στο «Επακρον»! Γύρω στις 4 τα ξημερώματα και ενώ το γλέντι συνεχιζόταν ο γαμπρός ένιωσε έντονο στομαχικό πόνο! Το γλέντι διεκόπη αφού τους ανακοινώθηκε πως ο γαμπρός έπρεπε να παραμείνει για εξετάσεις νοσηλευόμενος!  Η νύφη… στο πλευρό του! Ούτε λεπτό δεν τον άφησε! Μόνο το νυφικό πρόλαβε και έβγαλε γιατί…. που να εμφανιστεί με την λευκή δαντέλα στο Νοσηλευτικό Ιδρυμα! Πάντως το ζευγάρι δεν πτοήθηκε! Μέχρι και selfieέβγαλαν στα εξωτερικά ιατρεία! Αν μη τι άλλο εκείνη η νύχτα ήταν επεισοδιακή! Εκκλησία, χορός, γλέντι… Νοσοκομείο! Ευτυχώς όλα είχαν αίσιο τέλος! Ο γαμπρός ξεπέρασε το πρόβλημα, και το πρωί… επέστρεφε στο σπίτι τους!

martzov1

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως τέτοια περιστατικά έχουν συμβεί πολλάκις στο παρελθόν! Και ποιος δεν θυμάται την νύφη που για τον ίδιο λόγο είχε εμφανιστεί πριν τρία χρόνια στο Νοσοκομείο του Ρίου, αλλά αυτή τη φορά… με το νυφικό! Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο Σάββατο εμφανίστηκε και δεύτερη νύφη και πάλι με τον γαμπρό…. με πρόβλημα λόγω του γλεντιού!