Επανασύνδεση μετά το τέλος του MasterChef! Ο πρώην παίκτης είναι full in love με τη σύντροφό του! Εχουν 30 χρόνια διαφορά ηλικίας | dete

Επανασύνδεση μετά το τέλος του MasterChef! Ο πρώην παίκτης είναι full in love με τη σύντροφό του! Εχουν 30 χρόνια διαφορά ηλικίας

Ο Διονύσης Πρώιος, ο ερασιτέχνης που έκλεψε φέτος την παράσταση στο «MasterChef» είναι και πάλι ζευγάρι με την Βραζιλιάνα πρώην σύντροφό του, Μαρία Εμμανουέλα. Αν και έχουν 30 χρόνια διαφορά ηλικίας και χώρισαν λίγο πριν από την έναρξη των γυρισμάτων του μαγειρικού reality, η αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον αποδείχθηκε πιο δυνατή!

Μετά την αποχώρησή του από το  «MasterChef», ο 54χρονος Διονύσης επέστρεψε στην καθημερινότητά του πολύ πιο πλούσιος σε εικόνες και εμπειρίες. Ο φωτογραφικός φακός της Real News, μάλιστα, τον εντόπισε στο νέο του εστιατόριο στου Ψυρρή αγκαλιά με την σύντροφό του, αποδεικνύοντας πως οι δυο τους είναι ξανά μαζί.

Η επανασύνδεση είναι γεγονός και η Μαρία – Εμμανουέλα δεν έχει πρόβλημα να καθίσει στα πόδια του συντρόφου της και να τον αγκαλιάσει τρυφερά!