ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΝ! Λεσβιακό… στο ντους γυμναστηρίου!

 

Μάρτυρας καυτής ερωτικής συνάντησης …μέσα σε γνωστό γυμναστήριο  της Πάτρας, έγινε νεαρή  που συνήθιζε να γυμνάζεται στο χώρο. Το περίεργο όμως είναι ότι το «τετ α τετ» αφορούσε  δύο γυναίκες!

 

Σοκ έπαθε η «αυτόπτης μάρτυρας» του περιστατικού, καθώς οι δύο συναθλήτριές βρίσκονταν στα ντους του γυμναστηρίου τα οποία είχαν «μετατρέψει» σε ερωτική τους φωλιά, μακριά από τα βλέμματα συγγενών, γνωστών και φίλων.

 

Η μάρτυρας του συμβάντος μας δήλωσε: «Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που αντίκρισα ανοίγοντας την πόρτα των ντους. Φορούσαν μόνο τα εσώρουχά τους. Δεν ξέρω πόση ώρα έμεινα κοκαλωμένη, μην ξέροντας τι να κάνω».

 

Οι δύο νεαρές είναι ηλικίας 20 περίπου ετών, αρκετά εμφανίσιμες. Παρακολουθούν ειδικά μαθήματα γυμναστικής στο συγκεκριμένο γυμναστήριο. Μάλιστα η πιο …ενεργητική από τις δύο είναι γνωστή και στην «πιάτσα», αφού έχει έντονη κοινωνική ζωή. Η άλλη… όχι και τόσο!

 

«Εντάξει, όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαίτερες ερωτικές απαιτήσεις κάποιων γυναικών, αλλά αυτό που με σόκαρε ήταν το ότι οι δύο ερωτικές παρτενέρ δεν σεβάστηκαν τον χώρο. Μέσα στο μπάνιο μπαίνουν πολλές γυναίκες. Εκτός και αν ήθελαν να μας προκαλέσουν» δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας.

 

Μετά το συμβάν οι δύο νεαρές δεν ξαναπάτησαν στο Γυμναστήριο. Τουλάχιστον για κάποιες μέρες. Μέχρι να «καθίσει» ο «αχός»! Αισθάνθηκαν ντροπή, τα μάζεψαν γρήγορα – γρήγορα και έφυγαν. Βέβαια το σούσουρο που δημιουργήθηκε ήταν μεγάλο. Σχεδόν όλα πλέον τα μέλη του εν λόγω Γυμναστηρίου γνωρίζουν για την περίεργη ερωτική συνάντηση των δύο νεαρών στα ντους.