Επίσκεψη Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου στο παράρτημα ΑΜΕΑ Αιγίου- Κλεομένους Οικονόμου Ιατρού

03.09.2020 / 8:20
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
IMG-a058233df91cf1ea5d00fe83d74d28b2-V

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας κ. Νίκο Σταθακόπουλο, επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου το παράρτημα ΑμΕΑ Αιγίου, Κλεομένους Οικονόμου Ιατρού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της, η κυρία Μιχαηλίδου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό της δομής και φιλοξενούμενους σ’ αυτήν, εκφράζοντας την ικανοποίηση της για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Παράλληλα, η κυρία; Μιχαηλίδου είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και το αυστηρό πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που ελήφθησαν και εφαρμόζονται για τον Covid – 19, για το οποίο απέδωσε τα εύσημα στους εργαζόμενους και προσωπικά στον κ. Σταθακόπουλο.

Μένοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη λειτουργία της δομής, η αρμόδια υφυπουργός παρότρυνε  το προσωπικό και τη διοίκηση της να συνεχίσουν το έργο τους με τον ίδιο επαγγελματισμό και τον ίδιο απαράμιλλο ζήλο.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα