Εξομολόγηση-σοκ από τον Ντίνο Καρύδη: «Η κόρη μου η Σμαράγδα μάς συντηρεί» | dete

Εξομολόγηση-σοκ από τον Ντίνο Καρύδη: «Η κόρη μου η Σμαράγδα μάς συντηρεί»

Αυτό βιώνει ο Ντίνος Καρύδης τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας, μαζί, βέβαια, με πολλούς άλλους Έλληνες.

Ο γνωστός ηθοποιός, πολύ συγκινημένος, μίλησε για την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη και αποκάλυψε ότι συντηρεί και εκείνον και τη γυναίκα του Τζούλια Αργυροπούλου, καθώς αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. «Αυτή μας συντηρεί» δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», προσθέτοντας ότι νιώθει άσχημα γι' αυτό. «Η Σμαράγδα μου… Της χρωστάω και δεν θα 'πρεπε. Τον καιρό αυτόν τον δύσκολο, τους χαλεπούς καιρούς αυτούς που περνάει η Ελλάδα μάς συντηρεί» είπε, συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά του.

Στην ίδια συνέντευξη ο Ντίνος Καρύδης αναφέρθηκε και στο θέμα του θανάτου, υποστηρίζοντας ότι δεν φοβάται αυτόν τόσο, όσο την ανημποριά και τον πόνο. «Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Από το να υποφέρεις όμως είναι καλύτερα να φεύγεις» τόνισε. Οσο για το ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής του, που θα ήθελε να έχει υλοποιήσει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, αποκάλυψε το εξής: «Θα ήθελα να έχω μια δική μου θεατρική στέγη, με τα καθίσματα τα ωραία, με τους προβολείς, με τη σκηνή...»