ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Αυτές είναι οι «επώνυμες» που θα έρθουν στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα για την εκδήλωση | dete

ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Αυτές είναι οι «επώνυμες» που θα έρθουν στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα για την εκδήλωση

 

Επώνυμες Αθηναίες επιχειρηματίες που έχουν απασχολήσει τα Αθηναϊκά ΜΜΕ φέρνει στην Πάτρα η Ένωση Γυναικών στις 22 Οκτώβρη με την συμμετοχή της στην εκδήλωση ActiveWomen.  Η «ιέρεια» της φυσικής ομορφιάς  στην Ελλάδα, με έντονη επιχειρηματική αλλά και φιλανθρωπική δράση, κα Ρία Πρίνου θα τιμήσει με την παρουσία της την ενότητα  της Προέδρου Άννας Μαρίας Ρογδάκη με τίτλο Επιχειρηματικότητα και Κοινωνική Ευθύνη.

Όπως μαθαίνουμε τόσο η Πρόεδρος Άννα Μαρία Ρογδάκη όσο και ο Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος έχουν άμεση σχέση με την οικογένεια Πρίνου. Μάλιστα με την κόρη Άλκηστις Πρίνου και τον σύζυγο της γνωστό πλαστικό χειρούργο Ζήση Μπουκουβάλα έχουν άμεση επαφή και συνεργασία μέσω  του Παγκόσμιου Φιλανθρωπικού Οργανισμού  LifeLine Hellas της Α.Β.Υ. Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας.

Στο πάνελ της Ένωσης Γυναικών θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων  η γνωστή από την συμμετοχή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα,  Δέσποινα Γαβαλά ιδιοκτήτρια  των Beauty World σε Κηφισιά και Μύκονο,  η παγκοσμίως βραβευμένη Guide Lion κα. Βούλα Σαραντάρη γνωστή για την δράση της στον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό παγκοσμίως και η κα. Τέτη Μαμούρη γνωστή από την ενασχόλησή της με τον Τομέα Εταιρικής Και Κοινωνικής Ευθύνης του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ. Αδιαμφισβήτητα λοιπόν το πάνελ της Ε.ΓΥ.ΠΑ πρόκειται να προκαλέσει αίσθηση, φέρνοντας στην πόλη μας γυναίκες με τεράστια εμβέλεια επιχειρηματική και κοινωνική.

 

gyn-1 gyn-3 gyn-4 gyna-2 1