ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ «ΠΑΡΑΩΡΑ» ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ: «Άναψε φωτιές» το ραντεβού της γυναίκας του γιατρού! | dete

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ «ΠΑΡΑΩΡΑ» ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ: «Άναψε φωτιές» το ραντεβού της γυναίκας του γιατρού!

Έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο διαδίκτυο και έχει ανάψει «φωτιές» σε μία οικογένεια! Εκείνη σύζυγος επώνυμου γιατρού της Πάτρας και εκείνος… γνωστός επιχειρηματίας! Μόνο που έκαναν το λάθος και πίστεψαν πως αν κυκλοφορήσουν «παράωρα» δεν θα τους δουν!

Να όμως που έπεσαν… πάνω στα μάτια άλλου γνωστού επιχειρηματία (ο οποίος ασχολείται και με τον αθλητισμό) και ο οποίος «μετέδωσε» την πληροφορία στο facebook. Υπό τη μορφή κουίζ βέβαια, αλλά όποιος είχε τη μύγα… μυγιάστηκε!

Το ζευγάρι πέρασε με το αυτοκίνητο του επιχειρηματία μπροστά από νυχτερινό κατάστημα όμως εκεί «καραδοκούσε» άλλος επιχειρηματίας. Η γυναίκα θα πρέπει να τον είδε πρώτη, προσπάθησε να καλυφθεί όμως… δεν πρόλαβε! Αναγνωρίστηκε. Άλλωστε ο σύζυγός της είναι «επώνυμος»! Ο επιχειρηματίας που οδηγούσε το αυτοκίνητο και συνόδευε την κυρία έχει τη φήμη του «επαγγελματία εργένη» και μεγάλου «γυναικά» της πόλης.

Το «πέρασμα» από το μαγαζί έγινε  τα ξημερώματα και από τότε τα κουτσομπολιά… έδιναν και έπαιρναν!

Μαθαίνουμε πάντως πως τα όσα δημοσιοποιήθηκαν στο διαδίκτυο, τα σχόλια και οι ερωτήσεις που έγιναν για την ταυτότητα του ζευγαριού, προκάλεσαν την οργή του επιχειρηματία – οδηγού του αυτοκινήτου. Ο οποίος τα έβαλε ανοιχτά (στις παρέες του) με τον άλλον Πατρινό που… τους είδε! Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το πώς αντιμετώπισε το ζήτημα ο γιατρός! Την  «κατσάδιασε» την γυναίκα; Η την «συγχώρεσε» αφού «έχαψε» την  δικαιολογία που του είπε. Φήμες λένε πάντως πως τον έχει… του χεριού της! Φροντίζοντας βέβαια πάντα να λαμβάνει… τα απαιτούμενα από το πορτοφόλι του. Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα του είπε… πως είχε βγει με φίλες και προφανώς ο σύζυγος της μίας… θα την επέστρεφε σπίτι! Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον!