Εντολή ISIS σε ανήλικους τζιχαντιστές στην Ευρώπη: Ανατιναχτείτε στις πατρίδες σας! | dete

Εντολή ISIS σε ανήλικους τζιχαντιστές στην Ευρώπη: Ανατιναχτείτε στις πατρίδες σας!

Μόνο τρόμο προκαλεί η νέα εντολή του Ισλαμικού Κράτους προς τους νέους τζιχαντιστές που θέλουν να ενταχθούν στους κόλπους του. Το Ισλαμικό Κράτος ζητάει από τα νέα παιδιά που θέλουν να μεταβούν στην Συρία να μην το κάνουν αλλά να ανατιναχθούν εκεί που βρίσκονται!

Η πληροφορία αυτή έχει γίνει γνωστή από τις Βελγικές αρχές. «Νέοι άνθρωποι δεν καλούνται πλέον να στρατολογηθούν στην Συρία αλλά καλούνται να κάνουν επιθέσεις μέσα στην ίδια τους την χώρα», μεταδίδει η βελγική φλαμανδόφωνη εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Η είδηση αυτή έχει αναστατώσει τις ευρωπαϊκές αρχές αφού οι ανήλικοι είναι εκείνοι που επηρεάζονται και πιο εύκολα και μπορούν όχι μόνο να μην κινήσουν υποψίες αλλά και να ριζοσπαστικοποιηθούν τόσο που να κάνουν τις πιο αιματηρές επιθέσεις. Και ακόμα και αν συλληφθούν είναι πιο δυσκολο να τους επιβληθούν ποινές.

Η στρατολόγηση ανηλίκων τζιχαντιστών γίνεται κυρίως μέσω των social media και μάλιστα μέσω της εφαρμογής "Telegram". Γίνεται πλύση εγκεφάλου και σύντομα είναι έτοιμοι να χύσουν αίμα.

Σπείρετε τον θάνατο και την καταστροφή εκεί που είστε, είναι η εντολή που δίνεται στους ανήλικους. Παιδιά ηλικίας 16 και 17 ετών είναι το target group τους.

Ποιοί είναι όμως οι στόχοι; Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες πολλών ευρωπαϊκών χωρών είναι νοσοκομεία, σχολεία και τουριστικά θέρετρα σε Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.

πηγη: RT