Εμβόλισε αστυνομική μηχανή, δυο Ι.Χ. πολιτών στην Πάτρα και τελικά εντοπίστηκε στη Δυτική Αχαΐα – Καταδίωξη επειδή… φοβήθηκε το μπλόκο | dete

Εμβόλισε αστυνομική μηχανή, δυο Ι.Χ. πολιτών στην Πάτρα και τελικά εντοπίστηκε στη Δυτική Αχαΐα - Καταδίωξη επειδή... φοβήθηκε το μπλόκο

Με κινηματογραφικό τρόπο επιχείρησε να αποφύγει το μπλόκο των αστυνομικών, που τον καταδίωκαν χθες από την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας μέχρι το Πετροχώρι Δυτικής Αχαΐας, όπου τελικά συνελήφθη. Ο 24χρονος αρνήθηκε να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών στην πλατεία Γεωργίου κι έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν στο κέντρο της Πάτρας και τον εγκλώβισαν στην οδό Λασκάρως. Ο νεαρός  εμβόλισε μοτοσικλέτα αστυνομικού και ξέφυγε κατευθυνόμενος προς τον Άγ. Ιωάννη Πράτσικα. Στη συμβολή με την οδό Β. Αυτοκράτωρος συγκρούσθηκε  με όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα και στη διασταύρωση με την οδό Καρπενησιώτη με άλλο διερχόμενο ΙΧ που οδηγούσε ένας άνδρας.

Ούτε αυτές οι συγκρούσεις κατάφεραν να τον σταματήσουν  και κινήθηκε προς την Πατρών Πύργου.

Στον κόμβο της Κάτω Αχαϊας είχε στηθεί και άλλο αστυνομικό μπλόκο που επίσης δεν κατάφερε να σταματήσει την τρελή πορεία του 24χρονου,ο οποίος κινήθηκε προς το Πετροχώρι.

Μετά τις αναζητήσεις της αστυνομίας , το αυτοκίνητο εντοπίστηκε παρατημένο σε ένα χωράφι και ο νεαρός βρέθηκε στο Λογοθέτη της Δυτικής Αχαΐας.

Όπως ο ίδιος φέρεται να είπε κατά τη σύλληψή του στους αστυνομικούς, «φοβήθηκε και δεν σταμάτησε». Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και αντίσταση κατά της Αρχής, ενώ όπως όλα δείχνουν φαίνεται να μην διέθετε ούτε άδεια  όπως προβλέπεται από τις νέες διατάξεις για τον περιορισμό της κυκλοφορίας.