«Ελλάδα ή MLS ο Σκόκο» | dete

«Ελλάδα ή MLS ο Σκόκο»

Στην Αργεντινή συνεχίζουν σε καθημερινή βάση τα δημοσιεύματα για τον 32χρονο πρώην άσο της ΑΕΚ και το μέλλον του...

Μπορεί ο Νάτσο Σκόκο να άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα με δηλώσεις του και να έδειξε ότι δεν ασχολείται τώρα ενεργά με το τι θα γίνει στο μέλλον και πού θα αγωνίζεται με την ολοκλήρωση της σεζόν, όμως στην πατρίδα του γράφουν καθημερινά για το συγκεκριμένο γεγονός (σ.σ.: για το μέλλον του). Ειδικά από τη στιγμή που στο... κόλπο διεκδίκησής του είναι ομάδες από την πατρίδα του (όπως για παράδειγμα η Ρίβερ).

Αυτό που σημείωναν στην Αργεντινή είναι πως «ο Σκόκο μοιάζει να μην ενδιαφέρεται για την Ρίβερ και αυτό φαίνεται πως έχει απομακρύνει το ενδιαφέρον και της ομάδας. Υπάρχει προσέγγιση από την Ιντεπεντιέντε για τον Σκόκο όμως φαίνεται πως ο ίδιος προτιμάει να ταξιδέψει μακριά από την Αργεντινή. Ο προορισμός του φαίνεται πως θα είναι το MLS ή η Ελλάδα.

Όπως και να 'χει το δεδομένο είναι πως δεν υφίσταται καμία πρόταση της ΑΕΚ (ακόμη) που να 'χει μεταφερθεί στον ποδοσφαιριστή όπως τονίζεται και στη χώρα του τάνγκο μέσω του εκπροσώπου του. Κάτι βέβαια που δεν αποκλείεται να γίνει στο άμεσο μέλλον. Φαίνεται όμως πως και ο ίδιος ο 32χρονος άσος της Νιούελς έχει προτίμηση στη χώρα μας και την Ένωση στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στην Ευρώπη.

Φαίνεται ταυτόχρονα όμως ότι υπάρχει η σκέψη του MLS και της Αμερικής. Κυρίως για τα χρήματα προφανώς. Το μόνο δεδομένο ωστόσο είναι ότι ακόμη δεν υπάρχει απόφαση από τον Νάτσο Σκόκο σχετικά με το μέλλον του, εκτός του ότι αυτό βρίσκεται μακριά από την Νιούελς με τα τωρινά δεδομένα.