Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Όλα όσα είπε για το τέλος της συνεργασίας της με την Μενεγάκη | dete

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Όλα όσα είπε για το τέλος της συνεργασίας της με την Μενεγάκη

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People μίλησε για το τέλος της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη.
Η Ελιάνα που πριν λίγους μήνες έγινε μανούλα τόνισε πως κρατάει μόνο «τις καλύτερες αναμνήσεις» και πως θα της «λείψει πολύ η εκπομπή».
«Εννοείται πως θα μου λείψει πάρα πολύ η εκπομπή, καθώς πέρασα τρία όμορφα χρόνια και ταυτόχρονα σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην Ελένη, είχα μια σχέση πέντε χρόνων με τον σύντροφό μου και μέσα στο επόμενο διάστημα παντρεύτηκα και έγινα μανούλα. Θυμάμαι πως η Ελένη πάντα μου έλεγε πως μου έχει φέρει γούρι. Έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις από τη συνεργασία. Ήταν τρία αξέχαστα ζαχαρένια χρόνια χωρίς προστριβές και παρασκήνιο. Με τον Βασίλη Καλλίδη και την Αντωνία Καλλιμούκου δεθήκαμε πολύ και γίναμε φίλοι. Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις» ανέφερε και πρόσθεσε: «Οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει πολύ με τη γέννηση του παιδιού. Δεν είμαι πια μόνη μου, ώστε να μπορώ να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ, οπότε σε μια τηλεοπτική πρόταση θα έπρεπε να ζυγίσω τα υπέρ και τα κατά».