ΕΛΕΝΗ ΔΑΡΡΑ: Όσα είπε για τον Ντάνο και τα λάθη που έκανε στο Survivor | dete

ΕΛΕΝΗ ΔΑΡΡΑ: Όσα είπε για τον Ντάνο και τα λάθη που έκανε στο Survivor

 

Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του Survivor, η Πατρινή γυμνάστρια Ελένη Δάρρα απαντά στις ερωτήσεις της Μαίρης Καράμπελα στο MYtv:

Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή στο Survivor;

Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, η δυσκολότερη ήταν όταν εμφανίστηκε αλλεργία λόγω τσιμπημάτων και έπρεπε να κάνω κάποιες ενέσεις, οι οποίες με πήγαν πίσω και αγωνιστικά και σωματικά.

Θα ξαναπήγαινες στο Survivor;

Θα ξαναπήγαινα και θα φρόντιζα να μην κάνω τα ίδια λάθη.

Τι λάθη έκανες;

Θεωρώ ότι οπισθοχώρησα λίγο στο αγωνιστικό κομμάτι και ότι ο κόσμος δεν μπόρεσε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μπορούσα να κάνω. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα μπορούσα να ήμουν λίγο πιο εγωίστρια, σαν κάποιους συμπαίκτες μου οι οποίοι δεν κοιτούσαν το καλό της ομάδας αλλά να κρατήσουν τη θέση τους.

Ήταν πολλά τα άτομα που ενεργούσαν έτσι;

Όχι, και δεν γίνονταν απαραίτητα με κακία ή επιτηδευμένα, απλά όλοι οι άνθρωποι, όταν βρίσκονται σε μια ομάδα, ψάχνουν τη θέση τους. Εγώ δεν διεκδίκησα τόσο τη δική μου. Δεν έχει να κάνει με συμπεριφορές συμπαικτών μου, αλλά με τη δική μου διαχείριση.

Ήσουν από τους Μαχητές που υποστήριξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Τελικά, ήταν λάθος σας να τον διώξετε από την ομάδα;

Η απόφαση της ομάδας μου με έβρισκε αντίθετη. Δεν ήξερα αν ο Γιώργος θα είναι ο νικητής, αλλά αισθανόμουν ότι θα έφτανε στον τελικό. Το διέκρινα από το πρώτο αγώνισμα, γιατί είδα τη μαχητικότητά του. Πιστεύω ότι η απουσία του στοίχισε στην ομάδα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι παίκτες δεν ήταν ικανοί.