Ελίνα Μποτσάκη: Έκτο πρωτάθλημα στην καριέρα της και πέμπτο με προπονήτρια την Ελένη Λεγάτου! | dete

Ελίνα Μποτσάκη: Έκτο πρωτάθλημα στην καριέρα της και πέμπτο με προπονήτρια την Ελένη Λεγάτου!

Η Ελίνα Μποτσάκη ήταν από τις πρωταγωνίστριες της ανόδου του Ερυθρού Αστέρα στην Β εθνική βόλεϊ γυναικών και μιλώντας για την επιτυχία τόνισε «Το μυστικό της ανόδου ήταν η καθημερινή συλλογική σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο, αγάπη και μεράκι για το βόλεϊ, θέληση, υπομονή και πάθος για την κατάκτηση του τίτλου».

Αναφερόμενη στο εγχείρημα του Ερυθρού Αστέρα να παίξει με αθλήτριες από τις υποδομές και την προσθήκη δυο έμπειρων παικτριών απάντησε « Από την στιγμή που επέλεξα να παίξω στον Ερυθρό Αστέρα ήμουν σίγουρη ότι θα μείνω απόλυτα ικανοποιημένη από τις συναθλήτριες μου ιατί γνώριζα το ταλέντο τους και τον όμορφο χαρακτήρα τους, δυο συστατικά πολύ σημαντικά για ένα θετικό αποτέλεσμα. Άρα το εγχείρημα με νεαρές συναθλήτριες για μένα δεν ήταν δύσκολο, αντιθέτως με γέμισε όμορφα συναισθήματα και όρεξη για δουλειά.

Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τα μπουμπούκια να ανθίζουν και να γίνονται λουλούδια, κάπως έτσι είναι οι μικρές μου συναθλήτριες στα μάτια τα δικά μου». Το φετινό είναι το έκτο πρωτάθλημα που πανηγυρίζει στην καριέρα της η Ελίνα Μποτσάκη και το πέμπτο με προπονήτρια την Ελένη Λεγάτου. Και όπως λέει «Της οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μου έχει μάθει και τις πετυχημένες αθλητικές χρονιές που μου έχει χαρίσει». Και όσο για την νέα περίοδο τόνισε « Φυσικά θα συνεχίσω στον Ερυθρό Αστέρα. Υπάρχει όρεξη για επιτυχίες γίνεται σωστή δουλειά στις υποδομές και έχει την μαγιά και το ταλέντο να φτάσει ψηλά. Οι άνθρωποι που περιβάλλουν τον σύλλογο έχουν γίνει μια μεγάλη οικογένεια που αγκαλιάζει κάθε αθλήτρια μικρή και μεγάλη, στέκεται πάντα δίπλα της και την στηρίζει σε ότι χρειαστεί. Χαίρομαι που είμαι μέλος της».