Ελένη Λεγάτου: «Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει μεγάλο βήμα για την άνοδο αλλά μένουν 4 παιχνίδια» | dete

Ελένη Λεγάτου: «Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει μεγάλο βήμα για την άνοδο αλλά μένουν 4 παιχνίδια»

 

Ασταμάτητος ο Ερυθρός Αστέρας οδεύει προς την Β εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών αφού  μετρά  δυο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην φάση των μπαράζ ανόδου. Η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη αξία αφού ο Ερυθρός Αστέρας για πρώτη φορά αγωνίζεται στο πρωτάθλημα γυναικών.

Η προπονήτρια Ελένη Λεγάτου που έχει βάλει την προσωπική της σφραγίδα στην δημιουργία αλλά και στην εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα ερωτηθείσα να πλέον η ομάδα της είναι φαβορί για την άνοδο τόνισε «Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα με την νίκη μας επί ενός δυνατού αντιπάλου στο Ξυλόκαστρο αλλά ακόμα μένουν τέσσερα παιχνίδια. Θα μιλήσουμε στο τέλος, νομίζω όμως ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας».

Και αναφερόμενη στο μυστικό της επιτυχίας τόνισε «Η πολλή δουλειά με μεράκι. Παρότι έχουμε στόχο το πρωτάθλημα και τα 12 κορίτσια παίζουν για πρώτη φορά στο γυναικείο πρωτάθλημα και βαραίνουν τα πόδια τους, ανταποκρίνονται πλήρως αφού είναι κάθε μέρα στο γήπεδο και δουλεύουν. Είμαστε μια πολύ δουλεμένη ομάδα, μια ομάδα, μια οικογένεια  που ευχαριστιόμαστε το βόλεϊ και περνάμε καλά. Και το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε κόσμο μαζί μας που στηρίζει σε κάθε παιχνίδι τις προσπάθειες των κοριτσιών».

Και ερωτηθείσα αν θα είναι άθλος μια πιθανή άνοδος τόνισε «Σίγουρα θα είναι άθλος. Είναι η πρώτη μας συμμετοχή, δεν ήταν αυτοσκοπός η άνοδος, αλλά θέλαμε πάνω από όλα να πάρουν παιχνίδια τα κορίτσια και για αυτό δηλώσαμε συμμετοχή και στα τέσσερα πρωταθλήματα φέτος».