Ελένη Βαΐτσου: Βραδινή έξοδος για τεκίλες!

Με αέρα Μεξικού διασκέδασε η Ελένη Βαΐτσου την περασμένη εβδομάδα. Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε σε ένα εντυπωσιακό event που πραγματοποιήθηκε στο Μεταλλουργείο, σε ένα χώρο επί της οδού Πειραιώς, που μετατράπηκε σε Mexican hacienda. Αφορμή για το “party” ήταν η άφιξη του αυθεντικού truck της εκλεκτής tequila Don Julio.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά στα χρώματα, τις γεύσεις και την κουλτούρα του Μεξικό αλλά και να νιώσουν το πνεύμα του ιδρυτή Don Julio González που συνήθιζε να λέει «Αν έχεις πάθος, τα έχεις όλα!»

Τη βραδιά πλαισίωσαν σύντομες ομιλίες τόσο από την ομάδα της Diageo η οποία καλωσόρισε τους καλεσμένους και εξήγησε σύντομα την ιστορία της Don Julio, την πλούσια κληρονομιά της και τον μοναδικό τρόπο παραγωγής της, όσο και από τον Deano Moncrieffe, Don Julio Europe Brand Ambassador και επίτιμο καλεσμένο της εκδήλωσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ταξίδι του Don Julio truck ανά τον κόσμο και την έλευση του στην Αθήνα, καθώς και στην μακρά παράδοση του εκλεκτού αποστάγματος που το καθιστά την καλύτερη και πιο γευστική τεκίλα στον κόσμο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ξεχωριστοί οικοδεσπότες: ο World Class Bartender of the Year 2017 στην Ελλάδα Πάνος Κανατσούλης, ο βραβευμένος με Michelin σεφ και ένας εκ των ιδιοκτήτων της Cookoovaya Νίκος Καραθάνος και η DJ Kafka που έδωσε περισσότερο χρώμα στην μεξικανική γιορτή με τα latin tunes της. Από την μία πλευρά ο Πάνος, με συμμάχους το αστείρευτο ταλέντο του και την ξεχωριστή ατμόσφαιρα της βραδιάς, εμπνεύστηκε δύο περίτεχνα serves: την εικονική “TLALOC Tommy’s Margarita” με Don Julio Blanco, σιρόπι αγαύης, Tlaloc rim και φρεσκοστυμμένα limes και το “Alma Ardiente”, με Don Julio Reposado, και Madeira κρασί που είχε θερμανθεί με κόκκους κακάο, το οποίο συνοδεύτηκε υπέροχα με ψημένο καλαμπόκι. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος μέσα από ένα μενού πλούσιο σε μεξικάνικες γεύσεις, που περιείχε από τόνο tartar με hot & sweet chilli και avocado guacamole μέχρι fried ravioli bourito και mini χοιρινές μπουκίτσες με φασόλια, ταξίδεψε τους καλεσμένους σε μοναδικά γαστρονομικά μονοπάτια.