Εκφυλος απόστρατος «έπαιζε» με τις κόρες του | dete

Εκφυλος απόστρατος «έπαιζε» με τις κόρες του

Η σύζυγος του 54χρονου (ο οποίος είχε αρχείο με βίντεο τα εμετικά «παιχνίδια» του) κατήγγειλε στην Αστυνομία τις αρρωστημένες πράξεις του

Σε κολαστήριο για τις δύο μεγαλύτερες κόρες του είχε μετατρέψει το σπίτι της οικογένειας ένας απόστρατος σε παραθαλάσσιο οικισμό της Λέσβου. Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 16 και 14 ετών, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, μαρτυρούσαν στα χέρια του έκφυλου 54χρονου, που κατηγορείται ότι ασελγούσε εις βάρος τους τα τελευταία τρία χρόνια (όταν οι κόρες ήταν 13 και 11 ετών, αντίστοιχα) ενώ κρατούσε και... αρχείο με βίντεο από τα εμετικά «παιχνίδια» του και γυμνές φωτογραφίες των ανηλίκων!

Από τις αρρωστημένες ορέξεις του 54χρονου, που δένουν κόμπο το στομάχι, φαίνεται ότι είχε γλιτώσει μόνο η μικρότερη αδελφή των δύο κοριτσιών, ηλικίας οκτώ ετών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αδίστακτος πατέρας έβρισκε την ευκαιρία να «παίζει» με τις κόρες του, ξεσπώντας τις ορμές του, όταν έλειπε η μητέρα τους και σύζυγός του.

Η αρχή του τέλους στην εμετική δράση του πρώην στρατιωτικού ήρθε προχθές, όταν ασέλγησε για ακόμη μια φορά σε βάρος της 14χρονης, η οποία δεν άντεξε και αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα της.

Δίωξη του εισαγγελέα

Σοκαρισμένη η γυναίκα, ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 54χρονο και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια και έπειτα στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον του δίωξη για ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατάχρηση σε ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων.

Αρχικά ο άνδρας αρνήθηκε ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τα κορίτσια του και ισχυρίστηκε πως όλα αυτά ήταν στη... φαντασία τους! Ομως κατά τη διάρκεια της ανάκρισης φέρεται ότι ομολόγησε με λεπτομέρεια τις πράξεις του. Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε ότι στο σπίτι της οικογένειας βρέθηκε «ένα τεράστιο αρχείο με ασελγείς πράξεις κατά των κοριτσιών με δράστη τον πατέρα»! Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μία από τις διαστροφές του 54χρονου ήταν να παρακολουθεί ταινίες πορνό πριν... στραφεί προς τα παιδιά του, ενώ ανάμεσα στα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο βρέθηκαν δεκάδες βίντεο με ερωτικές ταινίες!