Εκδήλωση Λαϊκής Ενότητας Αχαΐας την Τρίτη 22/3 στην Πάτρα «Ενάντια στον ιμπεριαλισμό – Αλληλεγγύη στους πρόφυγες» | dete

Εκδήλωση Λαϊκής Ενότητας Αχαΐας την Τρίτη 22/3 στην Πάτρα «Ενάντια στον ιμπεριαλισμό - Αλληλεγγύη στους πρόφυγες»

Η Λαϊκή Ενότητα Αχαϊας καλεί το Σάββατο 18/3 και ώρα 11.00 σε κινητοποίηση στην Πλατεία Γεωργίου με αφορμή τη 18Μάρτη - Διεθνή ημέρα κατά του Ρατσισμού, του Πολέμου, του Φασισμού και της Φτώχιας.

Απαιτούμε να ακυρωθεί η Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας η οποία εμποδίζει τους ανθρώπους να αποδράσουν από τη φρίκη του πολέμου και τους απαγορεύει να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο. Την ώρα που οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις συνεχίζονται και ως αποτέλεσμα οι προσφυγικές ροές αυξάνονται, δηλώνουμε οτι δε θα αφήσουμε περιθώριο σε ακροδεξιές και ρατσιστικές αντιλήψεις να αναπτυχθούν εις βάρος των προσφύγων.

Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι, μαζί τους θα δώσουμε τη μάχη ενάντια στη φτώχια και τη λιτότητα, το ρατσισμό και την ξενοφοβία, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τον πόλεμο. Η 18 Μάρτη να γίνει ημέρα αγώνα, μαζικών διαδηλώσεων από Συλλόγους, Σωματεία, Φορείς και Οργανώσεις.

Το γραφείο τύπου της ΛΑΕ