Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Φρουρός στη Μόρια μετά την περιπέτεια με τα ναρκωτικά

11.09.2020 / 17:51
γκο-38-6

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε βιώσει μία επώδυνη περιπέτεια που είχε μετατρέψει τη ζωή της σε κόλαση όταν, πριν απο 2,5 χρόνια περίπου, συνελήφθη και οδηγήθηκε σε φυλακές υψίστης ασφαλείας του Χονγκ Κονγκ, κατηγορούμενη για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης.

Μετά την ομόφωνη και αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου και την επιστροφή της στην Ελλάδα η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, γύρισε σελίδα στη ζωή της, έδωσε εξετάσεις, πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία και εντάχθηκε στο σώμα, ως συνοριοφύλακας .

Μάλιστα, προχθες βρέθηκε με τους συνοριοφύλακες συναδέλφους της, στη Μόρια. Σύμφωνα με το δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος μίλησε στο Tlife, η Ειρήνη έχοντας την παιδεία από την οικογένειά της και τον πατέρα της που είναι αστυνομικός, έχει όλα τα προσόντα να τα καταφέρει!

“Εκφράζω τη συγκίνηση και τη χαρά μου για τη νέα ζωή της Ειρήνης που ξεκίνησε και προχωράει. Φυσικά η νέα της ζωή άρχισε πέρυσι, με την αθώωση της στον Χονγκ Κονγκ που ήταν ομόφωνη και πανηγυρική και συνεχίζεται τώρα με την πρόσληψή της στην Ελληνική Αστυνομία ως συνοριοφύλακας στη Μυτιλήνη προς το παρόν.

Η Λέσβος και με όλα αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες, είναι στο μάτι του κυκλώνα για την Ελλάδα, για τους Μυτιληνιούς. Καταλαβαίνετε είναι νευραλγική θέση και πολύ επικίνδυνες και δύσκολες ημέρες για τον τόπο και ειδικότερα για το νησί της Λέσβου. Πιστεύω ότι η Ειρήνη με την παιδεία που έχει από την οικογένειά της και τον πατέρα της που είναι αρχιφύλακας έχει τα εχέγγυα να ανταποκριθεί στη θέση της και να βοηθήσει και τον τόπο της.”

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα