Εικόνες από κρυμμένες κάμερες δείχνουν πόσο υποφέρουν τα μαϊμουδάκια σε ερευνητικό κέντρο | dete

Εικόνες από κρυμμένες κάμερες δείχνουν πόσο υποφέρουν τα μαϊμουδάκια σε ερευνητικό κέντρο

Τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης και τα όσα φριχτά υπομένουν τα ζώα στα ερευνητικά ιδρύματα του ανθρώπου καταγράφει ένα άβολο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Και δεν είναι μάλιστα από κάποιο κέντρο ό,τι να ναι, αλλά από τη μεγαλύτερη ερευνητική εγκατάσταση για τα πρωτεύοντα στην Ευρώπη!

Οι ακτιβιστές της Animal Defenders International (ADI) ισχυρίζονται ότι κατέγραψαν το υλικό τους με κρυμμένες κάμερες μέσα στο Biomedical Primate Research Centre της Ολλανδίας, συλλαμβάνοντας σε όλη τη σατανική μεγαλοπρέπεια όσα τραγικά υπομένουν τα ζώα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Daily Mail», τα μέλη της ADI λένε πως πολλά πιθηκάκια ήταν βαρύτατα κακοποιημένα και τραυματισμένα από τις δοκιμασίες. Και μιλούν για πραγματικά βασανιστήρια και πειράματα πόνου χωρίς αναισθητικό. Κι όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι ερευνητές τραγουδούν, μοιάζοντας να περνούν ιδιαιτέρως καλά με όλα αυτά.

Η γνωστή Jane Goodall, που λειτουργεί πλέον ως πρέσβειρα του ΟΗΕ, δήλωσε: «Ο τρόπος με τον οποίο τους συμπεριφέρονται είναι σοκαριστικός και απάνθρωπος … Αυτή η έρευνα πρέπει να σταματήσει όσο γρηγορότερα γίνεται».

Το Biomedical Primate Research Centre είναι η μεγαλύτερη ερευνητική εγκατάσταση για πρωτεύοντα στην Ευρώπη, διαθέτοντας πάνω από 1.600 πιθηκάκια. Ή πειραματόζωα, όπως αρέσκονται να τα αποκαλούν…