ΕΕΔΕ: Διοργανώνει σεμινάριο με θέμα “Green Management of the Business” | dete

ΕΕΔΕ: Διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Green Management of the Business"

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει σεμινάριο διάρκειας 12 ωρών με τίτλο «Green Management of the Business» στις 8 & 9 Απριλίου στην Πάτρα.

Το σεμινάριο στοχεύει να προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία για την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής πλευράς της επιχείρησης με στόχο την ανάπτυξή της.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες μικρών ή μεσαίων επιχειρήσεων με Τεχνική, Εμπορική ή Τουριστική Δραστηριότητα και σε Στελέχη εταιριών που ενδιαφέρονται για τον εκσυγχρονισμό της διοίκησής τους με σκοπό την υγιή ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, όπως:

  • Περιβαλλοντική Διάσταση της Επιχείρησης
  • Σχεδιασμός Business Plan
  • Βασικό Green Marketing
  • Περιβαλλοντική Οικονομία (Green Economy)
  • Τουρισμός (Ecotourism)
  • Πιστοποιήσεις (Certification)

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα, Πλατεία Πίνδου 1 & Γούναρη, τις ημερομηνίες και ώρες που ακολουθούν:

Ημερομηνία Ώρα
Παρασκευή, 08 Απριλίου 2016 17:00-21:00
Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 09:00-17:00

 

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί από το 0.24%, της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, κ. Ευαγγελία Ζαργάνα, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573, 2610 336352 Fax: 2610 361517, e-mail: [email protected], website: www.eede.gr

 

Σχετικά με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της ΕΕΔΕ

Η ΕΕΔΕ, ένα από τα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου, έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 54 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.500 εκπαιδευτικά προγράμματα και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 26 πόλεις της χώρας και έχει περίπου 4.200 αποφοίτους.

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους έξι βασικούς πυλώνες της ΕΕΔΕ και περιλαμβάνει μεταπτυχιακά προγράμματα, προγράμματα επαγγελματικής πιστοποίησης, προγράμματα ανωτάτων στελεχών, ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση.