“Εγκεφαλικά”: Παρκαδόρος καταστρέφει Porsche προσπαθώντας να την σταθμεύσει | dete

"Εγκεφαλικά": Παρκαδόρος καταστρέφει Porsche προσπαθώντας να την σταθμεύσει

Εγκλωβισμένος σε μια Porsche Carrera που είχε αναλάβει να σταθμεύσει, βρέθηκε παρκαδόρος μεγάλου ξενοδοχείου του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία, καθώς η προσπάθειά του μόνο επιτυχής δεν ήταν.

Ο υπάλληλος "κατάφερε" να σφηνώσει το ακριβό σπορ αυτοκίνητο κάτω από ένα άλλο SUV και χρειάστηκε να σπεύσουν οι αρμόδιες αρχές για να τον βγάλουν από την Porsche. "Ήταν ντροπιασμένος και λίγο σοκαρισμένος", δήλωσε στο ABC ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο παρκαδόρος "πρέπει να πανικοβλήθηκε και να πάτησε το γκάζι με αποτέλεσμα η Porsche να μπει σχεδόν ολόκληρη κάτω από το πορτοκαλί όχημα". Το SUV χτύπησε με την σειρά του ένα λευκό αυτοκίνητο, που βρισκόταν παρκαρισμένο μπροστά του. Μάλιστα, χρειάστηκε να στηριχτεί με στηριχτεί με πασσάλους για να απελευθερωθεί τόσο ο παρκαδόρος όσο και η κατεστραμμένη Porsche.

Το βίντεο του απεγκλωβισμού ανέβασε στα social media η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία, με τον παρκαδόρο να φαίνεται να βγαίνει σώος και αβλαβής. Το κόστος της ζημιάς αναμένεται να καλύψει η ασφάλεια του ξενοδοχείου.