ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου: Στο πλευρό του Κώστα Ντεντόπουλου

25.09.2020 / 17:28
γκο-1-26

Με αφορμή το γεγονός της ανεπίτρεπτης βιαιοπραγίας   σε βάρος του πρωταθλητή στίβου Κώστα Ντεντόπουλου και τον τραυματισμό του εντός του χώρου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου από “αθλούμενο”,  κατά τη διάρκεια της προπονήσεως του, η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βορείου Πελοποννήσου, αφενός μεν εκφράζει την αμέριστη ηθική της συμπαράσταση στον πατρινό πρωταθλητή  μας, αφετέρου δε καταδικάζει  απερίφραστα  οποιαδήποτε μορφή βίας από όποιον κι αν προέρχεται και ζητεί την παραδειγματική ποινική , αστική και διοικητική τιμωρία του υπαιτίου από  αρμόδια όργανα και Αρχές. 

            Η υγεία, το θάρρος, η ευγένεια της ψυχής,  η ηθικότητα, η άμιλλα, ο τολμηρός και ακλόνητος χαρακτήρας είναι μερικές από τις  έννοιες  που καλλιεργεί ο αθλητισμός στον πολιτισμένο άνθρωπο του σήμερα. Η βία,  λεκτική ή και σωματική, δεν επιτρέπεται επ` ουδενί  και είναι καταδικαστέα και ποινικά κολάσιμη, ιδιαίτερα σε χώρους άθλησης, εκεί που αναπτύσσεται η ευγενής άμυλα, τα αθλητικά ιδεώδη και οι εν γένει αξίες του αθλητισμού.

            Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βορείου Πελοποννήσου στέκεται δίπλα στον πρωταθλητή Κώστα Ντεντόπουλο  προτάσσοντας όλα τα μέσα που διαθέτει με σκοπό την όσο το δυνατό  αρτιότερη αντιμετώπιση του γεγονότος που του συνέβη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα