Είσαι γυναίκα; Τα 6 χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις για να σε θέλουν οι άντρες! | dete

Είσαι γυναίκα; Τα 6 χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις για να σε θέλουν οι άντρες!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι άντρες γοητεύονται από μια γυναίκα που βλέπουν στον δρόμο και όχι από την φίλη της που κάθεται δίπλα της;
Γιατί θέλουν εκείνη και όχι εσένα; Αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση, τότε ήδη έχεις «χάσει» συγκριτικά με τα υπόλοιπα κορίτσια που περπατούν λες και τους ανήκει ο κόσμος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είσαι σeξι.

Για να σε προσεγγίσει λοιπόν ένας άντρας πρέπει να:

1.Έχεις στιλ: Μπορεί οι άντρες να μην ξέρουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά πάντα γοητεύονται από μια γυναίκα που έχει αυθεντικό στιλ. Τα μαλλιά σου, το άρωμά σου, το μακιγιάζ και τα ρούχα σου του δείχνουν ποια είσαι, ότι αγαπάς τον εαυτό σου και ότι είσαι ενδιαφέρουσα.

2.Είσαι προσιτή και γλυκιά: Ένα χαμόγελο είναι αρκετό για να σε ερωτευθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, οι άντρες μετά από 13 βλέμματά σου βρίσκουν το κουράγιο να κάνουν την πρώτη κίνηση.

3.Είσαι ο εαυτός σου: Δεν αλλάζεις απόψεις ανάλογα με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, ούτε συμπεριφορά ή look. Είσαι ο εαυτός σου και αυτό του αρέσει.

4.Μην τον έχεις ανάγκη: Έχεις τους φίλους σου, τη δουλειά σου, την οικογένειά σου. Περνάς καλά και δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Αυτό που τον κάνει να σε ερωτευθεί, όμως, είναι ότι τον θέλεις για να περνάτε και μαζί καλά.

5.Είσαι χαλαρή: Τι σημαίνει αυτό; Δεν έχεις ‘ατζέντα’, δεν έχεις προγραμματίσει πότε πρέπει να γνωρίσεις τους γονείς του, πότε πρέπει να παντρευτείτε ή να κάνετε παιδί. Είσαι χαλαρή και του δείχνεις συνέχεια ότι απλά θέλεις να είσαι μαζί του, κι αυτό τον κάνει να σε θέλει περισσότερο.

6.Είσαι μυστηριώδης: Δεν είσαι απρόσιτη αλλά ούτε αποκαλύπτεις πολλά στο πρώτο ραντεβού. Αυτό κάνει το αγόρι που έχεις απέναντί σου να θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα.