«Είπα έλα εδώ!» -Οταν η Κέιτ Μίντλετον έβαλε τις φωνές στην πριγκίπισσα Σάρλοτ | dete

«Είπα έλα εδώ!» -Οταν η Κέιτ Μίντλετον έβαλε τις φωνές στην πριγκίπισσα Σάρλοτ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το βασιλικό γάμο και η οικογένεια χαλαρώνει ενόψει του γάμου.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ειδικά μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τον πατέρα της ηθοποιού, βρίσκονται σε αναβρασμό, καθώς εκτός από τις τελικές λεπτομέρειες του γάμου τους που πρέπει να ρυθμίσουν πρέπει να διαχειριστούν και επικοινωνιακά τη... σαπουνόπερα των Μαρκλ.

Ωστόσο, για την οικογένεια του αδελφού του γαμπρού, η προετοιμασία για το βασιλικό γάμο περιλαμβάνει χαλαρές βόλτες στο πάρκο.

Η Κέιτ Μίντλετον χθες έκανε την βόλτα της στους κήπους του παλατιού του Κένσιγκτον μαζί με τα δυο μικρότερα παιδιά της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Η Κέιτ Μίντλετον έσπρωχνε το παλιομοδίτικο καρότσι του πρίγκιπα Λούις ενώ η μικρή πριγκίπισσα Σάρλοτ την ακολουθούσε.

Σύμφωνα με το Vanity Fair η Κέιτ Μίντλετον ήταν σχεδόν αγνώριστη με τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου της και χωρίς ένα τσούρμο παπαράτσι να την ακολουθούν.

Η Κέιτ Μίντλετον φορούσε ένα καφέ κάζουαλ φόρεμα. Η βασιλική νταντά Μαρία Μποράλο βρισκόταν επίσης στον κήπο μαζί με τρεις φρουρούς ασφαλείας. Μόνος απών ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο οποίος πιθανότατα ήταν στο σχολείο του.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ φαινόταν να απολαμβάνει τη βόλτα της και τα παιχνίδια στον κήπο ακόμη και αν ήταν μόνη της. Μάλιστα, όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στο παλάτι η πριγκίπισσα Σάρλοτ αρνιόταν πεισματικά, αναγκάζοντας την Κέιτ Μίντλετον να της φωνάξει «Οχι, είπα έλα εδώ Σάρλοτ»...