Είναι επίσημο! Η Πόπη Τσαπανίδου στο δελτίο ειδήσεων του Star! | dete

Είναι επίσημο! Η Πόπη Τσαπανίδου στο δελτίο ειδήσεων του Star!

Την επαναφορά του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, στο τιμόνι του οποίου θα βρίσκεται η Πόπη Τσαπανίδου, ανακοίνωσε το STAR, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει προ ημερών.

Μετά το τέλος της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής Live U και παρά τις φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από το κανάλι, η δημοσιογράφος μετακομίζει στην μεσημεριανή ζώνη και το δελτίο, το οποίο θα προβάλλεται στις 15:00, απέναντι από εκείνο της ΕΡΤ.

Νέα σεζόν, νέο καθημερινό ραντεβού για την Πόπη Τσαπανίδου, πάντα μέσα από τη συχνότητα του Star. Aπό τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 15:00, η Πόπη Τσαπανίδου θα παρουσιάζει το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star.

Η μεσημεριανή ενημέρωση επιστρέφει στο Star!

Η Πόπη Τσαπανίδου μαζί με το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού θα παρουσιάζει στο ωριαίας διάρκειας δελτίο, την επικαιρότητα σε όλες τις πτυχές της.

Με έμφαση στην αντικειμενική ενημέρωση, φροντίζοντας παράλληλα να υπάρχει χώρος και χρόνος για  τις ευχάριστες και αισιόδοξες πλευρές της καθημερινότητας.

Ένα γρήγορο, διαδραστικό δελτίο, με απευθείας συνδέσεις, έγκυρο και άμεσο ρεπορτάζ. Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 19:55, αλλάζει “πρόσωπο”, με νέο σκηνικό, νέα σήματα και νέα γραφικά.