“Είμαστε το φαβορί”, δηλώνει ο Προπονητής της Αχαϊκής | dete

"Είμαστε το φαβορί", δηλώνει ο Προπονητής της Αχαϊκής

Ο προπονητής της Αχαϊκής μιλώντας για το παιχνίδι με το Τσιλιβί που θα κρίνει την άνοδο της ομάδας του τόνισε «Πιστεύω ότι θα τερματίσουμε πρώτοι και θα νικήσουμε το Τσιλιβί  την Κυριακή. Ούτε καν σκέφτομαι την ισοπαλία που μας ευνοεί ως αποτέλεσμα, αλλά πάμε μόνο για την νίκη.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να είναι δίπλα μας για μια ακόμη φορά και πιο δυνατός ώστε όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει ότι παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς και πιστεύω ότι την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε την άνοδο.»

Ερωτηθείς αν η ομάδα του είναι το φαβορί στην κυριακάτικη αναμέτρηση τόνισε «Είμαστε το φαβορί. Εκ των πραγμάτων η Αχαϊκή ήταν και είναι το φαβορί για άνοδο.

Και ειδικά από την στιγμή που παίζει μέσα στην έδρα της την άνοδο είναι το μεγάλο φαβορί. Εμείς δεν πρέπει την Κυριακή να σκεφτόμαστε  δυο αποτελέσματα. Να έχουμε στο μυαλό μας ότι παίζουμε μόνο για ένα αποτέλεσμα.

Την νίκη για να είμαστε πρώτοι και καλύτεροι. Στόχος μας είναι να ανέβουμε ως πρώτοι από τον όμιλο, τον έχουμε βάλει από την αρχή και θα τον πετύχουμε.»

Είναι ο πιο μεγάλος τελικός φέτος για την Αχαϊκή η αναμέτρηση με το Τσιλιβί; Ο Μίλτος Γκόφας απάντησε «Στα μπαράζ όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Έχουμε καταφέρει να φτάσουμε ως εδώ με μια πολύ καλή συγκομιδή.

Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει την άνοδο στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Τσιλιβί όπου ισοφαριστήκαμε στο 96’, αλλά θα το κάνουμε με τον ίδιο αντίπαλο την Κυριακή μέσα στο γήπεδο μας.»