Δ.ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ: Επιστολές σε Κοντονή και Συνοδινό για όσα ειπώθηκαν εναντίον του | dete

Δ.ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ: Επιστολές σε Κοντονή και Συνοδινό για όσα ειπώθηκαν εναντίον του

Με δύο επιστολές τόσο στον υφυπουργό αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή ,όσο και στον γ.γ αθλητισμού κ.Ιούλιο Συνοδινό , ο  Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Δημήτρης Μπαλαφούτης επιθυμεί να ξεκαθαρίσει την θέση του ξεκαθαρίζω για άλλη μια φορά τη για όσα ειπώθηκαν εναντίον του.

ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ Δ.ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ

Με δύο επιστολές τόσο στον υφυπουργό αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή ,όσο και στον γ.γ αθλητισμού κ.Ιούλιο Συνοδινό , εγώ ο Δημήτρης Μπαλαφούτης ωςπρόεδρος της ΕΠΣ Αχαίας ξεκαθαρίζω για άλλη μια φορά τη θέση μου και τα όσα άδικα ειπώθηκαν εναντίον μου.Εξάλλου η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και σύντομα θα λάμψει η αλήθεια.Ήδη στη χθεσινή εκπομπή η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο συγκεκριμένος παρουσιαστής  κ. Κυριάκος Θωμαίδης έκανε την πρέπουσα διόρθωση.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΠΡΟΣ ΤΟΝ:Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Κ.ΙΟΥΛΙΟ ΣΥΝΟΔΙΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ ΒΟΥΡΒΑΧΗ 1 & ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΑ

Με την επιστολή μου αυτή ,θα ήθελα αρχικά να σας επισημάνω  ότι στην δίνη του αγώνα που γίνεται από τους  «δεινόσαυρους «,για τον έλεγχο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ έχει εμπλακεί και τ΄όνομά μου σε συνομιλία που είχα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Χριστόφορο Ζωγράφο.Σας ενημερώνω  για τα εξής: Στις 25-5-2015 στην εκπομπή ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ , την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Κυριάκος Θωμαίδης  καθώς και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21.00 της 26-5-2015 παρουσιάστηκε παραποιημένη και πλαστογραφημένη τηλεφωνική συνομιλία που είχα με τον κ. Χριστόφορο Ζωγράφο αναπληρωτή πρόεδρο ΚΕΔ.

Η συνομιλία αυτή ,που ήταν προιόν υποκλοπής, και από την οποία κόπηκαν σημαντικά κομμάτια και δεν παρουσιάστηκε ολόκληρη, μοναδικό σκοπό είχε την παραπλάνηση του τηλεοπτικού κοινού την απαξίωση και δυσφήμισή μου.

Στην εν λόγω εκπομπή ειπώθηκε ότι η συγκεκριμένη συνομιλία έγινε το Νοέμβριο του 2014 ,ενώ στην πραγματικότητα έγινε περί τα τέλη Ιανουαρίου του 2015 και ήθελα να επισημάνω στον κ. Ζωγράφο ,αλλά και να του ζητήσω ,επειδή είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι θα γίνουν αξιολογήσεις διαιτητών ,μέσα στο χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου του 2015  ,ν αξιολογηθούν κάποιοι διαιτητές για μεγαλύτερες κατηγορίες, διότι η ΕΠΣ Αχαίας , μία από τις μεγαλύτερες ενώσεις της Ελλάδας, δεν αντιπροσωπεύεται από διαιτητές στην Football leagueστην Β Εθνική. Επειδή ο κ. Ζωγράφος ήταν στον δρόμο του είπα ότι θα τον καλούσα αργότερα στην ΕΠΟ για να του εξηγήσω καλυτέρα. Η αναφορά μου για Αίγιο και Πάτρα καθώς και η οικονομική μου αναφορά ήταν περί της διεξαγωγής σεμιναρίων διαιτησίας καθώς και ότι όλο το κόστος θα το κάλυπτε η ΕΠΣ Αχαίας ,δηλαδή τόσο τη διαμονή των εκπροσώπων της ΚΕΔ, όσο και τα έξοδα των σεμιναρίων.

 

Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω ,μετά από πρόταση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαίας εστάλησαν δύο προσκλήσεις προς τον κ. Χριστόφορο Ζωγράφο και συγκεκριμένα

 

1)      Το υπ αριθμ.Πρωτ. 959/24-10—2014 έγγραφο της ΕΠΣ Αχαίας προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ για να παρευρεθεί ο κ. Χριστόφορος Ζωγράφος σε σεμινάριο εκπαιδευτών διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαίας που θα λάμβανε χώρα στις 24-11-2014 στην Πάτρα.

2)      Το υπ αριθμ.Πρωτ.64/3-2-2015 έγγραφο της ΕΠΣ Αχαίας προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ να οριστεί ως παρατηρητής διαιτησίας σε αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος Α κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαίας το Σάββατο 7-2-2015 και την Κυριακή 8-2-2015 ο κ.Χριστόφορος Ζωγράφος καθώς επίσης και ως ομιλητής στην εκπαιδευτική συγκέντρωση των παρατηρητών και διαιτητών της ένωσης μας  9-2-2015.

Και τις δύο αυτές εκδηλώσεις θα κάλυπτε οικονομικά η ΕΠΣ Αχαίας.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης ,αλλά έχει πληγεί βάναυσα η προσωπικότητά μου,ατομικά ,επαγγελματικά,πολιτικά και διοικητικά ενώ έχει υποστεί βλάβες η ψυχική υγεία τόσο εμού του ιδίου όσο και της οικογένειας μου.

Ζητώ λοιπόν από εσάς που είστε επίσημη πολιτεία ,με δηλώσεις σας στα ΜΜΕ να τιμήσετε δι εμού,όχι την προσωπικότητά και τα αυστηρά ατομικά συμφέρόντά μου, που ήδη προστατεύονται  από την δικαιοσύνη,αλλά το νόμιμα εκλεγμένο θεσμικό  οργάνο που εκπροσωπώ και του οποίου τυγχάνετε πολιτειακός διοικητής του.