Δ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: "τσάμπα" μάγκες υποστηρικτές της Δημοτικής Αρχής, του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ

Όλα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν στις χθεσινές εκλογές του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών Πάτρας, επιβεβαιώνουν την ανήθικη παρεμβατικότητα και την κατάχρηση εξουσίας μελών της Δημοτικής Αρχής (ΚΚΕ) και του ΠΑΜΕ, προκειμένου να "κηδεμονεύσουν" με παράνομο τρόπο συνδικαλιστικές οργανώσεις και συνδικαλιστές της περιοχής μας.
Για όλα αυτά οι "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" θα τοποθετηθούμε αύριο με σχετική ανακοίνωσή μας. Το γεγονός ότι με τραμπούκικο τρόπο κάποιοι - άσχετοι με τον κλάδο - επιχείρησαν να διαλύσουν τις εκλογές ενός πολύπαθου σωματείου, όπως αυτό των σχολικών καθαριστριών, δεν θα μείνει αναπάντητο και δεν θα περάσει "στα ψιλά".
Τρεις (3) συναδέλφισσές μας λιποθύμησαν, κλήθηκαν ασθενοφόρα και η αστυνομία, ενώ οι "τσάμπα" μάγκες υποστηρικτές της Δημοτικής Αρχής, του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, λάκισαν μπροστά στον κίνδυνο να τεθούν ενώπιον των συνεπειών του νόμου.
Δεν τους πέρασε όμως, καθώς η συμμετοχή ήταν μαζική, και παρά τις προκλήσεις βλέπανε τις κατάκοπες από την δουλειά συναδέλφισσες να προσπερνούν με θάρρος και αποφασιστικότητα τα "μπλόκα" τους και να εισέρχονται στην αίθουσα των εκλογών.
Αύριο λοιπόν μιλάμε για όλα με ονοματεπώνυμα...τον πρώτο λόγο έχει τώρα το Σωματείο!!!