Δύσκολο το έργο της Ακαδημίας αύριο με τον ΒΑΟ Λουτρακίου | dete

Δύσκολο το έργο της Ακαδημίας αύριο με τον ΒΑΟ Λουτρακίου

Στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου  με τον τοπικό ΒΑΟ το Σαββάτο στις 20:00   αγωνίζεται η Ακαδημία των Σπορ για την τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου του πρωταθλήματος Β΄ εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Ομολογουμένως ίσως είναι ο ποιό δύσκολος αγώνας για την Πατρινή ομάδα μιας και  ΒΑΟ έχει ενισχυθεί με τρείς παίκτες που μέχρι πέρσι αγωνίζονταν με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στην Α1 εθνική κατηγορία.

Η νεανική ομάδα της Ακαδημίας θα ενισχυθεί και με τον Παναγιώτη Παναγιωταρόπουλο (απουσιάζει από την Πάτρα λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων στην Καλαμάτα), ενώ θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμών οι Δ. Μπακαφούκας και Δ. Μακρυδάκης.

Το τεχνικό  δίδυμο των Γιάννη Παπαγιαννόπουλου και Ελένης Αραβαντινού πάντως υποστηρίζει : <  θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο χωρίς άγχος μέσα σε μια καυτή έδρα>.

Ο αρχηγός των πρασίνων Διονύσιος Καλούδης τονίζει: <έχουμε κάνει μια σωστή προετοιμασία όλη την βδομάδα για τον συγκεκριμένο αγώνα και πιστεύω ότι από την απόδοση μας θα χαρακτηριστεί η τελική έκβαση του αποτελέσματος. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε καυτές έδρες και δεν πρόκειται να μας επηρεάσει αρνητικά στην απόδοση μας. Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την μετέπειτα πορεία μας,  γι αυτό και θα δώσουμε ότι αποθέματα έχουμε για την νίκη >.