«Δως μου χέρι να πιαστώ»: η μουσικοχορευτική παράσταση του ΛΑΧΟΠ, 11 και 12 Ιουνίου που αξίζει να παρακολουθήσετε! | dete

«Δως μου χέρι να πιαστώ»: η μουσικοχορευτική παράσταση του ΛΑΧΟΠ, 11 και 12 Ιουνίου που αξίζει να παρακολουθήσετε!

Ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών παρουσιάζει στο Ρωμαϊκό Ωδείο το «Χορευτικό Πανόραμα  2016». Ένα διήμερο μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο, που διοργανώνεται με την εθελοντισμό των χορευτών-μελών του Ομίλου και αποτελεί πια θεσμό για τα χορευτικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 20.30 ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών υποδέχεται τους: Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης Πατρών, Νεανική Ομάδα Αγ. Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών, Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών, Πολιτιστικό Σύλλογο «Παναγία η Γηροκομίτισσα», Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Σουλίου Πατρών «η Πρόοδος», Χορευτικό-Λαογραφικό Όμιλος Μεσσάτιδας «ο Φίλερης».

Την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 21.00 ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών μας προσκαλεί στην κεντρική παράσταση των τμημάτων του, με τίτλο «Δως μου χέρι να πιαστώ» και τη συνοδεία ορχήστρας, ταξιδεύοντας μας στη μουσικοχορευτική παράδοση διαφόρων περιοχών της χώρας μας. Φιλική Συμμετοχή: Νίκος Ζιώγαλας.

Είσοδος ελεύθερη.

afisa_fin