ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛAΔΑ: Βρέθηκε o 28χρονος Αμερικανός που είχε χαθεί – Tον πρόδωσε το GPS | dete

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛAΔΑ: Βρέθηκε o 28χρονος Αμερικανός που είχε χαθεί – Tον πρόδωσε το GPS

Βρέθηκε τελικά γύρω στις 9:30 σήμερα το πρωί από άνδρες της αστυνομίας στο Καλούδι Θέρμου, 28χρονος Αμερικανός που είχε χαθεί χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ο 28χρονος με κατεύθυνση από τη Ναύπακτο προς το Καλούδι Θέρμου, είχε συμφωνήσει μέσω facebook με ιδιοκτήτη οικίας του χωριού που διαμένει στην Αθήνα, να διανυκτερεύσει στο σπίτι του, όμως έπειτα από σφάλμα του GPS του αυτοκινήτου του έχασε το δρόμο του γύρω στις 7:30 το απόγευμα χθες με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει που βρίσκεται. Στη συνέχεια κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης για να ζητήσει βοήθεια και έμεινε κλεισμένος στο αυτοκίνητό του σε έναν χωματόδρομο κοντά στο Καλούδι, περιμένοντας βοήθεια.

Για την ανεύρεσή του ειδοποιήθηκε και η ΕΜΑΚ, αν και τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει αφού σήμερα το πρωί βρέθηκε σώος από άνδρες της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ανεύρεσή του είχαν κινητοποιηθεί περιπολικά από χθες το βράδυ, όμως η ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή και γενικότερα οι καιρικές συνθήκες που δεν βοηθούσαν, έκαναν δυσκολότερο το έργο της αστυνομίας.