ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Παταγώδης αποτυχία των υποψηφίων των ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές! 7 στους 10… κάτω από τη βάση | dete

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Παταγώδης αποτυχία των υποψηφίων των ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές! 7 στους 10... κάτω από τη βάση

Μεγάλη ήταν η αποτυχία, με βάση τις βαθμολογίες, των υποψηφίων των ΕΠΑΛ και της Αχαίας, στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, όπου στα Μαθηματικά και στη Νεοελληνική Γλώσσα, 7 στους 10,  έγραψαν κάτω από τη βάση, με τα ποσοστά να διαμορφώνονται στο 76,08 στα Μαθηματικά και στο 73,63% στη  Ν.Γλώσσα.

Τέλος μόλις το 0,03% των υποψηφίων των ΕΠΑΛ Α Ομάδα κατάφερε να βρεθεί στην κλίμακα του 18-20 στη Ν.Γλώσσα, που σημαίνει ότι αυτό κατάφεραν να το πετύχουν 45 υποψήφιοι σε σύνολο 15.127.

Ανάλογο το πρόβλημα και στα μαθήματα ειδικότητας, με  το ποσοστό των υποψηφίων κάτω από τη βάση, να ξεπερνά το 70%.

Ειδικότερα στην Ειδικότητα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες βρέθηκε κάτω από τη βάση το 79,14%, ενώ και στην Ειδικότητα των Ηλεκτρονικών Συστημάτων και Επικοινωνιών το ποσοστό για το αντίστοιχο μάθημα ήταν 87,29%.

Το 75,29% των υποψηφίων στην Ειδικότητα των Υπαλλήλων Γραφείου δεν κατάφερε να γράψει 10 στο μάθημα των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Όσον αφορά στις αναβαθμολογήσεις στη Ν Γλώσσα, αναβαθμολογήθηκε 1 στα 5 γραπτά με το ποσοστό να διαμορφώνεται στο 20,46%. Δεύτερο μάθημα σε ποσοστό αναβαθμολόγησης ήταν οι Γραφιστικές Εφαρμογές με ποσοστό 19,02%.