ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Παράταση μέχρι τον Απρίλιο 2018 για εξετάσεις υποψηφίων οδηγών | dete

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Παράταση μέχρι τον Απρίλιο 2018 για εξετάσεις υποψηφίων οδηγών

Τετράμηνη παράταση για τις εξετάσεις ικανότητας οδηγών δόθηκε με απόφαση του υπουργείου Μεταφορών.

Σύμφωνα με την απόφαση, που εκδόθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2017, η παράταση εξέτασης των υποψηφίων οδηγών θα ισχύσει μέχρι 30 Απριλίου 2018.

Για το θέμα είχε ενημέρωση σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 οΠεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, από τον ΓενικόΓραμματέα Μεταφορών και Υποδομών Αθανάσιο Βούρδα, με τον οποίο συναντήθηκε στο γραφείο του στην Αθήνα.

Μάλιστα όπως διαβεβαίωσε ο ΓΓ του Υπουργείου την προσεχή εβδομάδα θαυπάρξει και σχετική νομοθετική ρύθμιση στην Βουλή , ώστε να επισημοποιηθεί η παράταση των εξετάσεων μέχρι το τέλος Απριλίου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥΝέα Εθνική Οδός Πατρών-Αθηνών 32, 26441 Πάτρα2613 613524 2613 613532 [email protected] /pde.rwg www.pde.gov.gr/gr/[email protected]_rwg +pde_rwg RegionWesternGreeceΟ Περιφερειάρχης δήλωσε ικανοποιημένος για την λύση που δίνεται σε έναζήτημα ακανθώδες , που θα προκαλούσε ταλαιπωρία σε χιλιάδες συμπολίτες.Η παράταση αφορά φυσικά και τους νομούς Αχαϊας, Ηλείας καιΑιτωλοακαρνανίας, επομένως δεν τίθεται κανένα θέμα, όπως ανέφεραν πρόσφαταδημοσιεύματα.