ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ: Έρχεται ο “2ος Δρόμος Δύμης” | dete

ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ: Έρχεται ο "2ος Δρόμος Δύμης"

Ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων και οι ακαδημίες στίβου της Αχαγιάς 82,υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας διοργανώνουν λαϊκό αγώνα δρόμου με την επωνυμία «2ος Δρόμος Δύμης» την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 . Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

Α)ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

1)Δρόμος 7 χιλιομέτρων τρέξιμο ή περπάτημα (κατ΄ επιλογή του συμμετάσχοντα) με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Παπαγιαννοπούλου.

2)Δρόμος παιδιών δημοτικού 800μ στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Παπαγιαννοπούλου (ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών θα γίνουν 2 εκκινήσεις μία για παιδιά πρώτης έως τρίτης και μία για τα μεγαλύτερα).

Β) ΗΛΙΚΙΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Στον αγώνα 7 χιλιομέτρων η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους από την ηλικία 13 ετών και μεγαλύτεροι (μαθητές πρώτης γυμνασίου)

Στον αγώνα 800 μέτρων μπορούν να συμμετάσχουν ΜΟΝΟ παιδιά δημοτικού.

Γ)ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1)  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στην γραμματεία του αγώνα μέχρι και 30 λεπτά πριν την εκκίνηση.

2)Οι ανήλικοι μαθητές της πρώτης γυμνασίου και μεγαλύτεροι που θα συμμετάσχουν στον αγώνα των 7 χλμ  θα πρέπει να συνοδεύονται από την γονέα ή τον κηδεμόνα τους ο οποίος θα υπογράψει και τη σχετική δήλωση-άδεια.

3)Για τα παιδιά που δημοτικού  θα ακολουθηθεί διαδικασία εγγραφής μέσω των σχολείων της περιοχής.

Δ)ΕΠΑΘΛΑ

Στον πρώτο άνδρα νικητή και στην πρώτη γυναίκα νικήτρια του αγώνα 7 χλμ θα απονεμηθεί κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στους δεύτερους, ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα και στους τρίτους χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα. Σε όλους τους συμμετάσχοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Ε) ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

9.30-10.30    ΕΓΓΡΑΦΕΣ

11.00       ΕΚΚΙΝΗΣΗ 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

11.10       1Η  ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

11.15       2Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

12.00        ΑΠΟΝΟΜΕΣ-ΒΡΑΥΕΥΣΕΙΣ