Δυτική Ελλάδα: Πως ο 8χρονος απέφυγε την απαγωγή – Τι λέει ο πατέρας του – ΒΙΝΤΕΟ | dete

Δυτική Ελλάδα: Πως ο 8χρονος απέφυγε την απαγωγή - Τι λέει ο πατέρας του - ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση, όσο και προβληματισμό έχει προκαλέσει η φερόμενη ως δεύτερη περίπτωση απόπειρας αρπαγής ανήλικου στην Ηλεία μέσα σε λίγες ημέρες. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 8χρονος από την Κάτω Παναγιά Κυλλήνης πρόλαβε να κρυφτεί στο σπίτι του όταν αντιλήφθηκε πως τρία μελαμψά άτομα μέσα σε μια λευκή κλούβα τον ακολουθούσαν και προσπάθησαν να τον απαγάγουν, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα μετέφερε στους γονείς του.

Όλη η οικογένεια δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Νωρίτερα είχε καταθέσει και ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Σοφιανός, ο οποίος έκανε γνωστό το γεγονός.

Με δηλώσεις του στο ilialive.gr ανέφερε τα εξής: "Μας μετέφεραν ότι έγινε προσπάθεια πριν το μεσημέρι, να αρπάξουν ένα αγοράκι ανήλικο, οχτώ χρονών, τον Δημητράκη, αλλά παρά την προσπάθεια των απαγωγέων ο μικρός ξέφυγε.

Τον ακολουθούσαν για κάποιο χρονικό διάστημα, το παιδί ήταν με το πατίνι του και επειδή είναι γρήγορος κατάφερε να τρυπώσει μέσα στην αυλή φωνάζοντας και κλαίγοντας.

Κάτω Παναγιά Ηλεία

 

Βγήκε η μητέρα του να δει, δεν ξέρω αν πρόλαβε να τους δει αλλά από ότι με πληροφόρησαν ήταν μία άσπρη κλούβα. Μία άσπρη κλούβα με κάποιους μελαμψούς στην εμφάνιση αλλά δεν ξέρω τι εθνικότητας ήταν.

Τώρα τελευταία, πολλά ύποπτα φορτηγάκια και βαν κυκλοφορούν. Μετά από μία ώρα με πληροφόρησαν κάποιοι κάτοικοι, ότι κυκλοφορούσαν τρεις μελαμψοί τύποι, με ένα βυσσινί βαν.

 

 

 

Έχουμε προβληματιστεί όλοι πάρα πολύ, για το τι κρύβεται πίσω από αυτό το σκηνικό. Οι γονείς πρέπει να είναι σε εγρήγορση και εφιστώ την προσοχή τους να φυλάνε τα παιδιά τους. Κάποια μέτρα θα ληφθούν τώρα, γιατί έχουν ξεσηκωθεί και οι γονείς. Θα δούμε στην πορεία τι μέλλει γενέσθαι".

ilialive.gr