Δυτική Ελλάδα: «Ανθεί» η καλλιέργεια κάνναβης σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία | dete

Δυτική Ελλάδα: «Ανθεί» η καλλιέργεια κάνναβης σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Τρεις περιπτώσεις κατοχής ναρκωτικών εξάρθρωσε η Αστυνομία, όπου προχώρησε και συλλήψεις σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία. Ένας 59χρονος στο Μεσολόγγι και ένας 25χρονος στον Άγιο Γεώργιο Πύργου καλλιεργούσαν κάνναβη, ενώ ένας 38χρονος στην Ροδοδάφνη βρέθηκε με μικροποσότητα κάνναβης και φυσίγγια.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Ροδοδάφνη Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγίου, 38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι γραμμάρια κάνναβης και πέντε φυσίγγια.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Άγιο Γεώργιο Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 25χρονος ημεδαπός, διότι έπειτα από έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της οικίας του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε εγκαταλειμμένο όχημα τρία φυτά κάνναβης, μέσα σε ισάριθμες πλαστικές γλάστρες και σε διπλανό αγροτεμάχιο, ανάμεσα σε χόρτα, πέντε  φυτά κάνναβης, τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν οι αστυνομικοί.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού,  οι αστυνομικοί εκρίζωσαν και κατέσχεσαν επτά  δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε μέσα σε ισάριθμες πλαστικές γλάστρες.»