Δυτική Αχαϊα: Πώς λήστεψαν τον διανομέα στα Σαγέικα -Του έστησαν ενέδρα | dete

Δυτική Αχαϊα: Πώς λήστεψαν τον διανομέα στα Σαγέικα -Του έστησαν ενέδρα

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ληστεία που διαπράχθηκε, σε βάρος διανομέα φαγητού στα Σαγέικα Αχαΐας.

Ένας από τους δράστες της ληστείας είναι 26χρονος ημεδαπός, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, ο 26χρονος μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του, την 19-07-2018, τα ξημερώματα, στα Σαγέικα, με την πρόφαση παραγγελίας έτοιμου φαγητού, έστησαν ενέδρα σε διανομέα φαγητού και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 500 ευρώ και την παραγγελία φαγητού αξίας 15 ευρώ περίπου.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν μέσα από ανακριτικές τεχνικές, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 26χρονου δράστη.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του  δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.