Δυτική Αχαϊα – Ξενοδοχεία αντιμέτωπα με το «σφυρί» του πλειστηριασμού | dete

Δυτική Αχαϊα - Ξενοδοχεία αντιμέτωπα με το «σφυρί» του πλειστηριασμού

Μεγάλη ζημιά έχουν υποστεί τα ξενοδοχεία της Δυτικής Αχαΐας που στήριζαν σε ένα ποσοστό τουλάχιστον 80% την δουλειά τους στον εξωτερικό τουρισμό και στο αεροδρόμιο του Αράξου.

Η κάθετη πτώση της κίνησης στο αεροδρόμιο του Αράξου εξαιτίας του κορωνοϊού αναμένεται να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις για αυτά μετά το τέλος της φετινής τουριστικής σεζόν που φτάνει ακόμα και στο πεδίο των πλειστηριασμών.

Πολλά από αυτά τα ξενοδοχεία μετά τη ζημιά που έπαθαν από την καραντίνα και την πανδημία στη συνέχεια δεν είναι σε θέση να πληρώσουν τις υποχρεώσεις, έτσι ορισμένα βλέπουν πλέον κατάματα πλέον το «σφυρί» του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.

Μάλιστα αν κοιτάξει κανείς τη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στην ενότητα Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Δήμος Δυτικής Αχαΐας θα δει ότι στο δήμο αυτόν είναι να εκτελεστούν οι περισσότερες από αυτές τις διαδικασίες από όλους τους υπολοίπους δήμους του νομού.

Η αρχή γίνεται μέχρι τα τέλη του μήνα που είναι να προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί δύο ξενοδοχειακών μονάδων που βρίσκονται στην επικράτεια του δήμου.