ΔΙΧΩΣ “ΦΡΕΝΑ” Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ: Δεν συμπληρώνει ούτε ενδεκάδα – ΔΕΙΤΕ | dete

ΔΙΧΩΣ "ΦΡΕΝΑ" Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ: Δεν συμπληρώνει ούτε ενδεκάδα - ΔΕΙΤΕ

Ασταμάτητος είναι ο κατήφορος στον οποίο βρίσκεται η Παναχαϊκή. Η Ιστορική ομάδα της Πάτρας έχει φθάσει στο έσχατο σημείο, να μην μπορεί να συμπληρώσει και ενδεκάδα , καθώς οι προσφυγές των παικτών γίνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Είναι χαρακτηριστικό πως εάν πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Πέμπτης στο Παμπελοποννησιακό με τον Λεβαδειακό , για το Κύπελλο με πολύ μεγάλη δυσκολία θα συγκεντρωθούν 11 ποδοσφαιριστές για να ξεκινήσει τον ματς !

Ανάλογος φόβος υπάρχει και για τον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, στην Πάτρα.

Μπορεί η διοίκηση να ισχυρίζεται πως «δεν υπάρχει ζήτημα» και να κατηγορεί όσους αποχώρησαν για «ανήθικη συμπεριφορά», ωστόσο η έλλειψη χρημάτων είναι εμφανής.

Μέχρι σήμερα έχουν αποχωρήσει , με προσφυγές που κατέθεσαν, 8 συνολικά ποδοσφαιριστές και όπως φαίνεται η κατάσταση θα γίνει χειρότερη, καθώς δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα λύση στο οικονομικό.

Οι παίκτες είχαν ενημερώσει –προ καιρού με επιστολή που είδε και το φως της δημοσιότητας- πως η υπομονή τους εξαντλείτο και πως δεν είχαν χρήματα για να καλύψουν τα απαραίτητα. Ωστόσο η νέα διοίκηση έμεινε μόνο σε έωλες υποσχέσεις και τώρα η ομάδα αποδεκατίστηκε !

Στην χθεσινή προπόνηση ο Δημήτρης Σπανός αντίκρισε μόλις 13 ποδοσφαιριστές. Γεγονός που καταδεικνύει πως η ομάδα κινδυνεύει με διάλυση !