Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας : Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

04.09.2020 / 11:36
46

Ο εξαιρετικά διαμορφωμένος προαύλιος χώρος του Εργοστασίου Τέχνης  «Θάνος Μικρούτσικος», θα γίνει για μία ακόμα φορά την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ, σημείο αναφοράς των φετινών εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, φιλοξενώντας στην συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη. H συναυλία είναι ενταγμένη στην ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας « Τα σχήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού Παρουσιάζουν».

Τίτλος της συναυλίας που πραγματοποιεί η Ορχήστρα του Χορευτικού Τμήματος Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων με την συμμετοχή του Λάμπρου Καρελά,  «Μαζί… θα ζήσουμε».

Η Ορχήστρα του Χορευτικού Τμήματος ιδρύθηκε το 2015 και αποτελείται από μέλη του χορευτικού, τα οποία έπαιζαν μουσικά όργανα  αλλά και μουσικούς που θέλουν να συμμετέχουν και να εκφραστούν μέσα από την  ερασιτεχνική δημιουργία, απαρτίζουν δεκαοχτώ  όργανα και πολλές φωνές , έχοντας διαμορφώσει ένα σύνολο 25 ατόμων.

Υπεύθυνη και μαέστρος είναι η Αψώμοτου Δήμητρα, καθηγήτρια στο μουσικό σχολείο.

Λάμπρος Καρελάς

 

Ο Λάμπρος Καρελάς γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Βιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Πάτρας, εντάχθηκε σε καλλιτεχνικές ομάδες που δρούσαν εντός και εκτός Πανεπιστημίου, φτιάχνοντας ουσιαστικά και τον πρώτο πυρήνα του συγκροτήματος” ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ” .

 

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η δωρεάν διάθεση των εισιτηρίων της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» από τις 10.00 το πρωί έως τις 3.00 μετά το μεσημέρι.

Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό υπενθυμίζεται ότι λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και για την προστασία του κοινού επιβάλλεται η έγκαιρη προσέλευση. Οι θεατές θα πρέπει να έχουν μαζί τους και μάσκα.Δ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα