Διασώστες της ΕΟΔ Αχαΐας συμμετέχουν στις έρευνες στον Αχελώο για τον εντοπισμό των δυο αγνοουμένων – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ | dete

Διασώστες της ΕΟΔ Αχαΐας συμμετέχουν στις έρευνες στον Αχελώο για τον εντοπισμό των δυο αγνοουμένων – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Αχαΐας, συμμετέχει ενεργά στις έρευνες που γίνονται στον Αχελώο για τον εντοπισμό των του Ιωάννη Κορδώση και του Βασίλη Γρατσάνη από την Αιτωλοακαρνανία, οι οποίοι δεν έχουν κανένα σημάδι ζωής από την πρωτοχρονιά. Σε ανακοίνωσή της ΕΟΔ Αχαΐας αναφέρει:

«Το παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης μετά από πληροφορίες που έλαβε την παρασκευή 01/01/2016 τα μεσάνυχτα, πραγματοποίησε επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης την 02/01/2016, δύο αγνουουμένων στην περιοχή του Αχελώου ποταμού με 11 Διασώστες της ΕΟΔ.

Συγκεκριμένα έλαβε μέρος 1 Διασώστης Δύτης, 3 Διάσωστες του τμήματος Α' Βοηθειών, 4 Διασώστες του τμήματος Ορεινής Διάσωσης και 3 Διασώστες του τμήματος Υγρού Στοιχείου.

Η έρευνες οι οποίες πραγματοποιηθήκαν κατά μήκος του Αχελώου ποταμού καθώς και τον γύρω περιοχών δεν απέφεραν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στις 02/01/2016 καθώς οι 2 αγνοούμενοι δεν ανευρέθηκαν τελικώς κατά την επιχείρηση που πραγματοποίησε η ΕΟΔ.

Το παράρτημα Αχαΐας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης θέλει να ευχαριστήσει την Διεύθυνση Αστυνομίας της Ναυπάκτου, την Διεύθυνση Αστυνομίας του Αιτωλικού, καθώς και την Γέφυρα Α.Ε. για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν καθώς και την άψογη συνεργασία μας.»