Διαμαντής Κανελλόπουλος: Το πολύπαθο δημοτικό σχολείο Φαρρών συνεχίζει να αφήνεται στην τύχη του

25.09.2020 / 7:28
ljvahpispl5f6d94e2ef42e

Το πολύπαθο δημοτικό σχολείο Φαρρών συνεχίζει να αφήνεται στην τύχη του. Μαθήματα που παραδίδονται σε προκατασκευασμένες αίθουσες, ετοιμόρροπα κτήρια που στέκουν ακόμα αν και έχει ληφθεί απόφαση για κατεδάφιση, και εργασίες στο περιβάλλοντα χώρο που έχουν ξεπεράσει κατά 4 φορές το χρονοδιάγραμμα με την ανοχή των αρμοδίων, συνθέτουν μία εικόνα ακατάλληλη προς τη νέα γενιά, τονίζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο” Διαμαντής Κανελλόπουλος.

“Και για να γίνω ποιο συγκεκριμένος, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, έχει κριθεί ακατάλληλη και ευάλωτη σε περίπτωση σεισμού ! Επ’αυτού, έχει ληφθεί ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δήμου Ερυμάνθου στις 15 Δεκεμβριου του 2019 για άμεση κατεδάφιση της. Ουδέποτε όμως εκτελέστηκε εως σήμερα βάζοντας την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών σε δεύτερη μοίρα.

Ερωτώ την δημοτική αρχή, τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, γιατί ;

Ενώ η σχολική χρονιά έχει αρχίσει, οι εργασίες συντήρησης και επισκευής, στο ίδιο δημοτικό σχολείο, δεν έχουν ολοκληρωθεί, με τον εργολάβο να έχει πάρει παράταση περάτωσης του έργου τέσσερις φορές. Όχι μία , όχι δύο , αλλά τέσσερις φορές παρατάθηκε η προθεσμία ολοκλήρωσης των εργασιών. Η δημοτική αρχή με τον τρόπο αυτό επέτρεψε να διαιωνιστεί μίας μικρής κλίμακας επέμβαση, αδιαφορώντας για την ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας !

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα