Διακριτική η σύζυγος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη | dete

Διακριτική η σύζυγος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Η παρουσία της εξ ημίσεως Πατρινής στην καταγωγή (από τη μαμά της) Ιωάννας Κολοκοτά, συζύγου και μητέρας των δύο κοριτσιών του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι διακριτική. Ωστόσο, τον στηρίζει πάντα σε όλα. δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα του και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση για να μοιραστεί την αγωνία του αλλά και τη χαρά της νίκης. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατάφερε να βγει ξεχωρίσει στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας (στον επαναληπτικό της 10ης Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη).
Έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις συνοδεύοντας τον σύζυγό της συνήθως σε επίσημες εκδηλώσεις. Από τις σπάνιες κοσμικές της εμφανίσεις έχουμε διαπιστώσει ότι είναι φαν του λευκού, του εκρού και του μαύρου! Με τα μαλλιά της δεν κάνει εκκεντρικές αλλαγές, προτιμά το ξανθό και ένα χτένισμα κλασικό. Έχει αδυναμία στα διακριτικά κοσμήματα, ειδικότερα στα σκουλαρίκια και στις βραδινές εμφανίσεις της προτιμά τα μικρά τσαντάκια.
Και μπορεί την ίδια να μην την ξέρουμε παρά ελάχιστα, αλλά τη μαμά της (την πεθερά δηλαδή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη) την γνωρίζουμε πολύ καλά. Πρόκειται για την ηθοποιό Νίτσα Μαρούδα, η οποία έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες ελληνικές ταινίες.