Διαζύγιο για γνωστό ζευγάρι! Λίγο πριν γεννήσει το 4ο παιδί έπιασε τον άντρα της με άλλη | dete

Διαζύγιο για γνωστό ζευγάρι! Λίγο πριν γεννήσει το 4ο παιδί έπιασε τον άντρα της με άλλη

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του διαζυγίου του διάσημου ζευγαριού της διεθνούς showbiz. Πριν λίγους μήνες ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του ανακοίνωσαν πως θα γίνουν για τέταρτη φορά γονείς και τώρα η γυναίκα του ζητά διαζύγιο, επειδή τον έπιασε με άλλη.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της Manchester United, Wayne Rooney και την σύζυγο του Coleen, που είναι το talk of the town στη Βρετανία, τις τελευταίες ώρες. Οι δυο τους έχουν μαζί τρία παιδιά, περίμεναν το τέταρτο μωρό τους και τώρα ετοιμάζονται να χωρίσουν... λόγω απιστίας! Όπως αποκαλύπτουν, μάλιστα, πηγές από το περιβάλλον τους, το ζευγάρι είχε έρθει πολλές φορές στα πρόθυρα χωρισμού, αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Βλέπεις ο ποδοσφαιριστής μέθυσε και συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ η γυναίκα του βρισκόταν στη Μαγιόρκα. Και μπορεί το ρεζιλίκι με το μεθύσι που έγινε πρώτο θέμα στο Βρετανικό Τύπο να του το συγχώρεσε, η Coleen όμως, φαίνεται πως δεν μπορεί να συγχωρέσει και την απιστία. Συγκεκριμένα, ο Wayne Rooney έγινε τσακωτός από τις Αρχές να οδηγεί μεθυσμένος έχοντας στο πλευρό του μία μελαχρινή 29χρονη γυναίκα.

Και μπορεί το τετ α τετ της κοπέλας με τον ποδοσφαιριστή να ήταν μια περιπετειούλα, η γυναίκα του όμως φαίνεται πως έγινε έξαλλη. Πήρε τα παιδιά και πήγε στους γονείς της, διεκδικώντας όχι και λίγα από τον άλλοτε αγαπημένο της...