Διάρρηξη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καινουρίου | dete

Διάρρηξη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καινουρίου

Επεισόδιο σε βάρος ενός υπαλλήλου του ΔΕΔΔΗΕ Πύργου σημειώθηκε αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο πρακτορείο της επιχείρησης στην ηλειακή πρωτεύουσα, όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Τεχνικών της ΔΕΗ (ΕΤΕ-ΔΕΗ).
Όπως καταγγέλλει το συνδικαλιστικό όργανο των τεχνικών, «συνάδελφος μας εκτελώντας το καθήκον του, προσπαθώντας να επαναφέρει εν λειτουργία γραμμή (κορμός) ηλεκτρικού ρεύματος που είχε τεθεί εκτός, λόγω βλάβης (κακοκαιρία), δέχθηκε την εισβολή μαινόμενου πολίτη στο εργοδηγείο της επιχείρησης, με αποτέλεσμα να χειροδικήσει προς τον συνάδελφο και να έχουμε  τραυματισμό μετά από βίαιη πτώση του».

 

Η Ένωση επισημαίνει στην ανακοίνωσή της τα περιστατικά συχνών βιαιοπραγιών που δέχονται οι τεχνίτες του ΔΕΔΔΗΕ με αμείωτο ρυθμό και ζητά από τη διοίκηση της επιχείρησης και την πολιτεία να σταματήσουν να κάνουν τα στραβά μάτια και να μεριμνήσει «για το απαράδεκτο καθεστώς εργασίας τους. Η ΕΤΕ/ΔΕΗ καταδικάζει τέτοιου είδους φαινόμενα και θέτει τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες προ των ευθυνών τους».

sinidisi.gr