ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας- Η Γκόλφω κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου | dete

ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας- Η Γκόλφω κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι πρόβες της νέας παράστασης του σχήματος Άρμα Θέσπιδος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας που θα είναι το κλασικό αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας, του Σπυρίδωνα Περεσιάδη, η «Γκόλφω».

Η παράσταση αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 20 Ιανουαρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων. Η σκηνοθεσία & Δραματουργική επεξεργασία είναι του συμπολίτη ηθοποιού Χρήστου Στρέπκου, ο οποίος αξίζει να αναφερθεί ότι έχει σκηνοθετήσει όλα τα προηγούμενα έργα που με επιτυχία ανέβηκαν στο Άρμα Θέσπιδος, το «Ελιξίριον Τσέχωφ», «Το Παιχνίδι του Έρωτα και της Τύχης» του Μαριβώ, την «Τρελή του Σαγιό» του Ζιροντού και το «Μαμ» του Σάκη Σερέφα.

Στη νέα παράσταση, την «Γκόλφω», το στόρι της οποίας εκτυλίσσεται στο Χελμό, παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Κόκκαλης, Έφη Κιτσαντά, Βασίλης Τσόρλαλης, Γιάννης Τσάκωνας και η Μαρία Χρυσανθακοπούλου. Σκηνικά Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης. Σχεδιασμός Φωτισμών: Νίκος Σωτηρόπουλος. Χορογραφία: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου.

Βοηθός σκηνογράφου της παράστασης είναι ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, ένα νέο ταλαντούχο παιδί, απόφοιτος της σχολής δραματικής τέχνης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.