ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ: “Σκασμένα λάστιχα που δεν οδηγούν πουθενά” | dete

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ: "Σκασμένα λάστιχα που δεν οδηγούν πουθενά"

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑ Δημήτρης Μπαλαφούτης στην παρακάτω ανακοίνωση καταγγέλει την αλλαγή των διαιτητών στους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Αναλυτικά:

"Όταν σκέφτεσαι ν' αλλάξεις κάτι,έλεγε ένας σοφός, αναλογίσου αν η αλλαγή θα είναι επωφελής..Αν όχι άφησε τα πράγματα όπως είναι! Χτες το βράδυ στις 9μμ είχαμε την ανάρτηση των πινάκων των ορισμό διαιτητών από το επίσημο site της ΕΠΣ Αχαίας.

Γύρω στις 11μμ διαπιστώνουμε νέα ανάρτηση με αλλαγή στους ορισμούς των διαιτητών της Α κατηγορίας! Ποιο άραγε ήταν το κίνητρο?Δεν ξέρουμε αν κάποιοι δέχτηκαν πιέσεις...

Αυτό όμως που μας αφορά είναι ότι στους ορισμούς, είδαμε γύρω στους έντεκα (11) διαιτητές και επόπτες, οι οποίοι είχαν διαιτητεύσει την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική  την ίδια ακριβώς ομάδα που ορίστηκαν να διαιτητεύσουν και με τους νέους ορισμούς!

Το δε τραγελαφικό είναι ότι διαιτητής, ο οποίος δεν έχει πιστοποιηθεί και δεν έχει αγωνιστεί περίπου δύο (2) χρόνια έχει οριστεί σε αγώνα!!!

Δυστυχώς το  μωσαικό που έχει φτιαχτεί, δείχνει  το άτεχνο έργο του καθημερινά...σκασμένα λάστιχα που δεν οδηγούν πουθενά!".