ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Καραγεωργόπουλος έφαγε μπουνιά από τους δικούς του! | dete

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Καραγεωργόπουλος έφαγε μπουνιά από τους δικούς του!

Οι κόντρες στο εργατικό Κέντρο καλά κρατούν. Η προσωρινή διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: Παρά τις ύστατες και σπασμωδικές κινήσεις της ομάδας Νικολάου – Καραγεωργόπουλου και ορισμένων νόθων αντιπροσώπων κατά τη διάρκεια εκλογής εφορευτικής επιτροπής, η ψύχραιμη και καθοριστική παρέμβαση του σώματος των νόμιμων αντιπροσώπων ακύρωσε την προσπάθειά τους να διαλύσουν τις διαδικασίες. Οι εργαζόμενοι και ο λαός της πόλης μας ξέρουν πια τα κατορθώματα και τις παρανομίες αυτής της ομάδας. Δεν έχουν πια κανένα έρεισμα και γι’ αυτό ανησυχούν. Η ζωή όμως συνεχίζεται!!!

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης καραγεωργόπουλος καταγγέλλει ξυλοδαρμό κατονομάζει ως ηθικούς αυτουργούς τα στελέχη του ΠΑΜΕ και δηλώνει πως τον χτύπησαν με γροθιά στο μάτι.

Από την πλευρά του ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ Δημήτρης Αγγελόπουλος υποστήριξε χθες στο Super B ότι ο Καραγεωργόπουλος χτυπήθηκε από τους δικούς του για προβοκάτσια. Δήλωσε δηλαδή ότι κάποιος από την ομάδα του Καραγεωργόπουλο χτύπησε τον αρχηγό του. Είναι βέβαιο πάντως πως οι διαξιφισμοί θα συνεχιστούν όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών. Η ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης καταλήγει ως εξής:

Καλούμε όλους τους αντιπροσώπους να πάρουν μαζικά μέρος στις αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέας Διοίκησης. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που έλεγχαν το ΕΚΠ με νοθείες και παρατυπίες. Τώρα με την ψήφο τους, οι νόμιμα εκλεγμένοι αντιπρόσωποι να διασφαλίσουν τη νέα πορεία του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.