Δημήτρης Χρυσανθόπουλος: «Πήγα στον Παναχαϊκό γιατί το εγχείρημα ήταν και είναι ενδιαφέρον» | dete

Δημήτρης Χρυσανθόπουλος: «Πήγα στον Παναχαϊκό γιατί το εγχείρημα ήταν και είναι ενδιαφέρον»

Ο Δημήτρης Χρυσανθόπουλος θα αγωνίζεται φέτος με την φανέλα του Παναχαϊκού  στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ –Η. Ο νεαρός παίκτης μιλώντας για την απόφαση του και τους στόχους της ομάδας τόνισε «Η απόφαση μου ήταν εύκολη διότι το όλο εγχείρημα ήταν και είναι ενδιαφέρον. Στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλιστεί η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία αλλά να αποκτήσουμε σημαντικές εμπειρίες ώστε να ωριμάσουμε μπασκετικά και σε αυτό βοηθάει και η παρουσία υψηλών παικτών με υψηλές παραστάσεις».

Ο νεαρός παίκτης αγωνίζεται και στο εφηβικό τμήμα της ομάδας και όπως λέει «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι αγωνίζομαι  και στο εφηβικό τμήμα καθώς έτσι μπορώ να αξιοποιήσω σε μεγαλύτερο βαθμό τις γνώσεις που παρέχει το ανδρικό τμήμα. Προοπτική για μένα είναι να μπορέσω να συνεχίσω μα εξελίσσομαι και βέβαια να πετύχει η ομάδα όλους τους στόχους της».

Ο Δημήτρης  Χρυσανθόπουλος φέτος είναι μαθητής της Γ Λυκείου και όπως λέει «Είναι μια δύσκολη χρονιά , όμως προσπαθώ να συνδυάσω τι διάβασμα με τον αθλητισμό αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει σε ποια σχολή θα ήθελα να περάσω».

Είναι γιος του Τάσου Χρυσανθόπουλου, αντιπροέδρου του Προμηθέα και ερωτηθείς πόσο σημαντική είναι η βοήθεια του απάντησε «Ο πατέρας μου με βοηθάει με συμβουλεύει να γίνω καλύτερος και λόγω της ενασχόλησης του με τον επαγγελματικό αθλητισμό με έχει διδάξει πολλά για αυτόν τον τομέα. Κοινή επιθυμία βέβαια ήταν να μην χρησιμοποιηθεί η θέση του ως σκαλοπάτι για εμένα».