Δημήτρης Παπαδόπουλος: Πού είναι η πίστα skateboard στην πόλη;

13.09.2020 / 8:23
papadopoulos-skate

Παρέμβαση με ουσία από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, μέλος της δημοτικής παράταξης «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» για την απουσία πίστας skateboard στην Πάτρα. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καθημερινά μπροστά από τοναό της Παντάνασσας, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και στο Θεατράκι στη μαρίνα παιδιά ασχολούνται με το skateboard.
Σε δημοσιεύματα από το 2016 αναφέρεται, ότι η δημοτική αρχή Πελετίδη θα προχωρήσει στην υλοποίηση χώρου για skating στο Νότιο Πάρκο, στον Κόκκινο Μύλο ή στο Δασύλλιο.
Αλήθεια, έξι χρόνια δεν είναι αρκετά για να υλοποιηθεί μια τέτοια αθλητική δομή στην πόλη; Είναι κάτι που πολλοί νέοι της πόλης το θέλουν, έχουν διακριθεί σε πρωταθλήματα και η πόλη τούς γυρνά την πλάτη μη βρίσκοντας λύση.
Αναμφισβήτητα τα «θέλω» των πολιτών πρέπει, να τα αφουγκραστεί η Δημοτική Αρχή και να τα εφαρμόσει στο μέτρο του δυνατού.
Οι επιλογές σε δημόσιες αθλητικές υποδομές στην Πάτρα είναι λιγοστές αφού πολλές από αυτές βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Σε συνοικιακά γήπεδα έχουν χρόνια να γίνουν παρεμβάσεις συντήρησης. Ας τεθεί από τη Δημοτική Αρχή ένα σχέδιο υλοποίησης αθλητικών δομών στην πόλη, με πρώτο εκείνο για τα skates αφού η δημιουργία ενός τέτοιου αθλητικού χώρου θα φέρει ακόμα περισσότερους νέους και νέες κοντά σε αυτό το άθλημα και είναι κάτι που το ζητούν. Η ολιγωρία όλων αυτών των ετών είναι αρκετή και υποσχέσεις έμειναν στα λόγια».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα